Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kwiatusheck 2012-12-20, 0:38
Ludzie, nie wszystkie elementy tego filmiku to Isle of Man TT, dosc spora czesc to Irlandzki odpowiednik: Ulster GP.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 7:31 1
TT 2013 juz w maju
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 10:26
Isle of Man nie jest jedynym legalnym TT. Ulster czy Macau to przecież też wyścigi uliczne
Zgłoś
Frostbourn 2012-12-20, 10:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 11:03 2
kendlicz napisał/a:

Oczekujący na przeszczepy z chęcią oglądają .

...na przeszczepy jaj, takie cioty jak ty
Zgłoś
Black Snake 2012-12-20, 13:31
Frostbourn, no niby tak ;| teraz na wiosnę mam do wyboru: Suzuki GSX 750, Honda CBR 600 lub Suzuki Bandit 600. Chyba Bandita wezmę bo wygodniejszy na dalekie trasy i jak dla mnie (180cm i 55kg ;/) lepszy pod względem mocy i masy.
Zgłoś
fifi 2012-12-20, 18:08
black snake-zastanow sie na vfr ale wersja 800, rozrzad jeszcze na kolach zebatych. bardzo wdzieczna maszyna, ciezka ale mocy jest wystarczajaco. jak na turystyka to w zakretach sklada sie tez przyzwoicie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 18:38
Dla piszących o tym, że TT jest jedynym legalnym wyścigiem ulicznym, otóż nie jest. Jest jeszcze coś takiego jak Ulster GP-Northwest 200
sadol.pl/north-west-200-vt143635.htm1468105
Zgłoś
Frostbourn 2012-12-21, 10:19
Black Snake napisał/a:

Frostbourn, no niby tak ;| teraz na wiosnę mam do wyboru: Suzuki GSX 750, Honda CBR 600 lub Suzuki Bandit 600. Chyba Bandita wezmę bo wygodniejszy na dalekie trasy i jak dla mnie (180cm i 55kg ;/) lepszy pod względem mocy i masy.

Jesli przymierzasz sie do Bandita to odradzalbym Ci ten pomysl. Kup lepiej Horneta. Pol zycia jezdze na nakedach i nic sie nie moze rownac z Hornetem, chyba jedynie cb1000r ;d.
Zgłoś
Black Snake 2012-12-21, 13:18
Mi w sklepie motocyklowym w którym wyposażam się właśnie w ciuchy mówili żebym się nad cb500 zastanowił. Czemu odradzasz Bandita? Masz jakiekolwiek na nim doświadczenie, czy po prostu odradzasz bo jeździsz na Hornetce i sądzisz że ona jest najlepsza bo Twoja? Podaj argumenty jakieś bo takie coś mnie nie przekonuje ;/ teraz biorę pod uwagę 3 motocykle. CB500, Bandita lub Hornet. Jak na razie CB500 na końcu listy jest (słaba dosyć i jeszcze bęben na tyle). Bandit mi się podoba no i był pierwszym nakedem z silnikiem sportowym, więc się trochę wyróżnia. Hornet drugim, wygląd i osiągi też ładne. Teraz pytanie ile części kosztują, jak bardzo awaryjne są te motocykle i ile zżerają kasy rocznie. No i komfort jazdy bo to u mnie się liczy najbardziej (dlatego ścigacze odpadają bo plecy po 100km miałbym do wymiany). Do tego waga motocykla i środek ciężkości. Chucherko ze mnie i mogę mieć problemy z utrzymaniem ;/
Zgłoś
disel146 2012-12-22, 22:06
Na CB500 sie nawet nie patrz ja na 1 wieksze moto kupilem cbr f4 600 i jakbym kupil cos slabszego plulbym sobie w twarz te 100km to takie socialne minimum. A co do kosztow to na sezon te 2-3k musisz przeznaczyc wszystko zalezy ile jezdzisz, oczywiscie nie liczac paliwa
Zgłoś
Black Snake 2012-12-23, 1:20
No ja ze skuterka 80ccm przesiadam się na 600, więc myślałem nad tym Banditem. 600ccm, 80KM, vmax 200. Na pierwszy motocykl powinno wystarczyć. Później może kiedyś R1, ale wątpię. A jeździć różnie jeżdżę. Teraz myślę, że około 5-8 tysięcy na sezon będę robił. Dojazd do szkoły i różne wyjazdy. No i na wakacje praca, żeby zarobić na utrzymanie go ;/
Zgłoś
disel146 2012-12-23, 14:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem