"Czeski streamer Brajenirl podróżował autostopem przez swój kraj. Udało mu się nagrać jazdę z dziadkiem, który notorycznie przekraczał prędkość, a wisienką okazał się ten manewr wyprzedzania"
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.85- letni dziadek przyszedł do szkoły jazdy zapisać się na prawo jazdy kategorii D - na autobusy.
- Po co panu taka kategoria?
- Lejarz na badaniu powiedział mi, że w moim wieku to najlepiej autobusem jeździć.
Dziadek z babką chyba lubią poczuć dreszczyk emocji…
Ja p🤬lę, już naprawdę doszło do takiego spedalenia, że ludzie podniecają się wyprzedzaniem?
Dobra widoczność z górki, dużo miejsca, wszystko wyliczone, ale zaraz jakieś c🤬y napiszą pewnie, że to niebezpieczne.
oho mistrz kierownicy sie odezwal:D
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówBaba nawet nie pisnęła. Wybitnie podejrzane.
Mam wrażenie, że walą się bez gumy.
Gacie do prania na 100%
Jak prowadzi stary dziad, który po wszystkim się tłumaczy (chyba sobie najbardziej), że wiedział, że się uda, to zajebiście bezpieczne.
Mój stary na pięć lat przed śmiercią też zaczął odp🤬lać takie akcje. Po paru stłuczkach wreszcie przestał jeździć.
Dlatego jestem za obowiązkowymi badaniami dla kierowców. Po 60-stce, co 3 lata, po 70-tce co dwa, a 75, co rok.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka