nervous1301 napisał/a:
najlepsze jest to, że te patałachy myślą, że jak już dojadą społeczeństwo na maxa to że ich oszczędzą...
zgadza się, oprócz tego dojechania na maxa, bo niczego takiego nie będzie..
Chodzi o to że biednymi ludźmi się łatwo rządzi, bo są zależni od zasiłków z drukarki a im więcej zasiłków tym bardziej są zależni. Geniusz pissssu
Na jakiś czas problem noclegu, jdzenia i prysznica ma z głowy - sprytnie to sobie wykombinowała.
Piwo dla laski. Może nie było to do końca mądre i przemyślane ale ma jaja większe niż nie jeden facet(przenośnia).
dobrze prowadzi to można powiedzieć,
hahaha nie mogę z was. Takie poparcie dla tej idiotki no nie mogę haha. Zastanówcie się ale tak logicznie. Jaki efekt przyniosła ta akcja? Debilka na bank z wyrokiem, normalni obywatele spóźnią się do pracy, i co? i już. Politycy śmieją się z niej bardziej niż ja z was. Na pewno powiecie że jestem niewolnikiem, ale mam to w dupie. Bo ja nie przejmuję się rzeczami na które nie mam wpływu. Co robię jak rząd podniesie podatki? Nie, nie kładę się na przejściu dla pieszych z transparentem. Myślę czego mogę się jeszcze nauczyć żeby sobie tą różnicę zrekompensować, a potem to wdrażam. Możecie obrażać się na rzeczywistość, ale to jej nie zmieni. A z resztą co mi tam zależy. jak chcecie to zdychajcie