Kilka słów wstępu.
Od jakiegoś czasu pracuję na budowie. Ogólnie jest zap🤬l, kucie, noszenie gruzu, burzenie itd. Są jednak chwile kiedy można się rozluźnić i coś rozj🤬
Chcieliśmy użyć petard do rozwalenia sedesów i umywalek ale szefo się nie zgodził.. Żałuję że nie nagrywałem wszystkiego, chwilami rozwalaliśmy wszystko w zasięgu rzutu cegły

(wszystko w granicach bezpieczeństwa i w budynku byliśmy tylko my)
Jak za suche to wiecie co..
Materiał własny
@up
Wiem właśnie.. Zastanawiałem się czy to nie zbyt banalne
Ale w końcu się zdecydowałem wrzucić..
Najwyżej wyląduje w sucharach
Konto usunięte
2013-07-17, 17:27
Prawdziwy Polak by wymontował i sprzedał na allegro, a nie rozk🤬iał dobry kibel ;/
Konto usunięte
2013-07-17, 17:29
ale walnął kloca skubany
Te eksplozje... te wybuchy...
NIestety nie wszędzie robota wykonana=koniec roboty.Ja choćbym zrobił wszystko to i tak do 14 musze siedziec i patrzeć w sufit...takie życie
podpis użytkownika
Ni hoooya!
Konto usunięte
2013-07-17, 18:07
Sam swego czasu pracowałem na budowie. Mimo zap🤬lu bardzo miło wspominam ten czas. Tak wyluzowanych i sponiewieranych przez życie ludzi nie spotkałem nigdy. Owszem, zdarzały się k🤬y i opoje, ale w każdym stadzie trafi się czarna owca.
Konto usunięte
2013-07-17, 18:25
@up masz rację! już zapomniałem jak byłem 'budowlańcem' zacząłem szukać w głowie wspomnień i uśmiech pojawił się automatycznie

...mimo, że bywał zap🤬l srogi.
Konto usunięte
2013-07-17, 19:10
Bodziosowy111 napisał/a:
Te eksplozje... te wybuchy...
Ohh
Te 0 tematów, te 32 c🤬jowe komentarze. To hejtowanie w internecie.
Konto usunięte
2013-07-17, 19:20
Było użyć dymanitu
Konto usunięte
2013-07-17, 19:31
a taki nowy kibelek 200zł, mogłeś go odpucować i sprzedać za wartość swojej dniówki
Konto usunięte
2013-07-17, 19:35
Sam robiłem na budowie i wiem jaka nuda tam doskwiera, robiłem takie jak i bardziej poj🤬e rzeczy. Piwko !
Konto usunięte
2013-07-17, 20:16
@up
W zyciu nie zawsze chodzi o pieniadze
Konto usunięte
2013-07-17, 20:20
Jutro co? Zbijanie glazury? Może rzut młotkiem w ścianę, albo wykopywanie drzwi z zawiasów. Co masz tam jeszcze niezmiernie interesującego do przekazania na Sadistic? Ja mam dla ciebie propozycję, skocz na główkę z minimum 2 piętra, to będzie dobry wrzut.