Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Kilka słów wstępu.
Od jakiegoś czasu pracuję na budowie. Ogólnie jest zap🤬l, kucie, noszenie gruzu, burzenie itd. Są jednak chwile kiedy można się rozluźnić i coś rozj🤬
Chcieliśmy użyć petard do rozwalenia sedesów i umywalek ale szefo się nie zgodził.. Żałuję że nie nagrywałem wszystkiego, chwilami rozwalaliśmy wszystko w zasięgu rzutu cegły (wszystko w granicach bezpieczeństwa i w budynku byliśmy tylko my)

Jak za suche to wiecie co..

Materiał własny
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OCB 2013-07-17, 16:04
@up
Wiem właśnie.. Zastanawiałem się czy to nie zbyt banalne
Ale w końcu się zdecydowałem wrzucić..
Najwyżej wyląduje w sucharach
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 17:27 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 17:29
ale walnął kloca skubany
Zgłoś
Bodziosowy111 2013-07-17, 17:40
Te eksplozje... te wybuchy...
Zgłoś
speedster 2013-07-17, 18:03
NIestety nie wszędzie robota wykonana=koniec roboty.Ja choćbym zrobił wszystko to i tak do 14 musze siedziec i patrzeć w sufit...takie życie
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 18:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 18:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 19:10 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 19:20 1
Było użyć dymanitu
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 19:31
a taki nowy kibelek 200zł, mogłeś go odpucować i sprzedać za wartość swojej dniówki
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 19:35
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 20:16
@up
W zyciu nie zawsze chodzi o pieniadze
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-17, 20:20
Jutro co? Zbijanie glazury? Może rzut młotkiem w ścianę, albo wykopywanie drzwi z zawiasów. Co masz tam jeszcze niezmiernie interesującego do przekazania na Sadistic? Ja mam dla ciebie propozycję, skocz na główkę z minimum 2 piętra, to będzie dobry wrzut.
Zgłoś
Hosko 2013-07-17, 21:00
Hard ja nie zasne
Zgłoś
bliZz. 2013-07-17, 22:44
Piecyk to Ty? D:
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem