👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L. Bishop napisał/a:
GriszaSnk
Nie wiem skąd żeś to wytrzasnął, ale filmik zajebistyJeb jeb jeb jeb jeb jeb
To z "Ulicy Sezamkowej" ale chyba za młody jesteś, żeby to pamiętać

Anonymous~ napisał/a:
To z "Ulicy Sezamkowej" ale chyba za młody jesteś, żeby to pamiętać![]()
Ulicę Sezamkową oglądałem, ale widocznie nie ten odcinek. Jak byłem mały to telewizja to jeszcze puszczała (dwójka bodajże). Gdybyś nie wyjechał z moim wiekiem to pewnie bym Ci piwko postawił, bo w końcu na pytanie odpowiedziałeś.

Oooo aaaaa aaa kampjutor jeb jeb jeb jeb jeb oooo jeb jeb jeb aaaa oooo eeeee jebjebjebjebjeb

kurcze pióro motyla noga moge chciec link do tego filmiku z ulicy sezamkowej??

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie