p🤬licie smuty. na otwartej przestrzeni z takim skillem popartym jajami nie ma na nich h🤬ja.
podpis użytkownika
Obserwuj , słuchaj, rzadko osądzaj i nie chciej za dużo.
jest roznica pomiedzy walka efektowna a walka efektywna
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle

może jak będę więcej siedział na necie to też tak będę umiał...
Ja p🤬le, jak ja uwielbiam internetowych znawców wszystkiego. Drech, k🤬a? Ja p🤬le, mój znajomy to ćwiczy. Była akcja, a jakżde ten sk🤬ysyn to uwielbia. Jedna high kick na ryja i omało k🤬s nie stracił przytomności.
Ale jakże, przecierz to tylko machanie nogami. Weźcie się ludzie ogarnijcie. TO JEST SZTUKA WALKI. Jeśli długo ćwiczysz to dojebiesz każdmeu kto nie zna. Ja p🤬le.
— Fryderyk Nietzsche
Ale jakże, przecierz to tylko machanie nogami. Weźcie się ludzie ogarnijcie. TO JEST SZTUKA WALKI. Jeśli długo ćwiczysz to dojebiesz każdmeu kto nie zna. Ja p🤬le.
podpis użytkownika
Bóg chrześcijański jest tak absurdalnym Bogiem, że powinien zostać zniesiony nawet jeśli istnieje.— Fryderyk Nietzsche
Ze wszystkimi sztukami walki które się trenuje dłuższy czas jest jednen minus. Jeśli wykorzysta się swe umiejętności i wiedzę na ulicy i nie dokładnie obliczy się energię danego ciosu, można sobie więcej kłopotów narobić jak się przypuszcza. I nikogo niebędzie obchodzić to że myśmy się tylko bronili. Eh.
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi człowiekiem