Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mazga50 2025-05-30, 18:33 10
draxidox napisał/a:

Driver19cm napisał/a:

Boi się przemocy, wiec musi zmienić pracę. Akurat u nas w Polsce szukają do pracy:
Uwaga ogłoszenie
Przyjmę do pracy młode, zgrabne dziewczyny
Miejsce pracy : kawalerka po dziadku
Rodzaj pracy : usługi matrymonialne
Dowożę osobiście
Ochraniam osobiście
Narkotyki dostępne na miejscu
CV proszę wysłać na :
www.karolwciaganosem.xd

Ja p🤬le, ty wszędzie z tymi politycznymi wtrąceniami mającymi c🤬ja do tego filmiku. Weź się rozpędź i jebnij w ścianę tym głupim łbem, albo idź na kwejka bolcować się z tymi debilami tam. Żeś ty k🤬a jeszcze bana nie wyłapał debilu, to się na dziwić nie mogę.

Driver11cm jest upośledzony.
Zgłoś
antychryst333 2025-05-30, 18:44
co za syf pedalski
Zgłoś
Imperator_Jan 2025-05-30, 20:04 6
draxidox napisał/a:

Ja p🤬le, ty wszędzie z tymi politycznymi wtrąceniami mającymi c🤬ja do tego filmiku. Weź się rozpędź i jebnij w ścianę tym głupim łbem, albo idź na kwejka bolcować się z tymi debilami tam. Żeś ty k🤬a jeszcze bana nie wyłapał debilu, to się na dziwić nie mogę.

Jak widać dalej płacą po kilka groszy za wpis tym j🤬ym debilom bez kręgosłupa moralnego to się produkują ile sił intgelektualnych między ich uszami.
Zgłoś
Jacson 2025-05-30, 22:26 1
SLOVAN napisał/a:

Ja już wcześnie na innych filmikach zauważyłem takie zachowania u azjatów podczas kłótni/bójki .
Nie wiem czemu, ale podejrzewam że ten jeden jak go udeżył i zobaczył że mu krzywde zrobił to też udał że coś mu jest(dziwne zachowanie)
żeby nie było że tylko on jest poszkodowany xD ja p🤬le dorosłe dzieci.

U kopaczy często to widoczne (tak, k🤬a, oglądałem kiedyś)
Zgłoś
CzerstWybut 2025-05-30, 23:39 7
Driver19cm napisał/a:

Boi się przemocy, wiec musi zmienić pracę. Akurat u nas w Polsce szukają do pracy:
Uwaga ogłoszenie
Dowożę osobiście
Ochraniam osobiście
CV proszę wysłać na :
www.karolwciaganosem.xd

To nie mój kandydat ale patrząc na to że łykasz te farmazony o wciaganiu do nosa czy o prostytutkach to świadczy że jesteś niezłym niedorozwojem 🤦‍♂️ poziom jak tego typa łysego informatora z patowalk
Zgłoś
DeLux 2025-05-31, 0:07
Klątwa jak nic. I to przeciwko władzy. Sk🤬iel dobrze mu tak.
Zgłoś
draxidox 2025-05-31, 0:48 6
Driver19cm napisał/a:

Nie rozumiem jak można jezdzic tirem, jak można tak nisko upaść. Szczać do butelki, srać na koło, myć się w kałuży, żreć z miski i spać w budzie jak pies
Nie ściemniaj. Liczysz na te darmowe narkotyki 😀

Żyjesz stereotypami i łykasz wszystko jak debil. W skrócie, nigdy nie szczałem do butelki, srałem zawsze w czystym kiblu, myłem się w cywilizowanych prysznicach z ciepłą wodą, żarcie z miski jest lepsze niż z podłogi jak u ciebie, a w tej budzie jak spałem, pałę obsługiwała mi twoja stara.

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
SADOL.PL 2025-05-31, 1:45 3
Driver19cm napisał/a:

Tyle nienawiści i mowy hejtu w jednym poście. Nie ładnie. Pójdziesz za to do piekła
Po drugie jesteś butloszczochem, co przyznałeś w osttanich wpisach, a my tutaj z takimi nie rozmawiamy

19 cm wchodzi ci od tyłu (dołu) czy z przodu (góry) - no weź się w końcu przyznaj, kierowco taczki ;-]
Zgłoś
biegu86 2025-05-31, 4:10 1
Driver19cm napisał/a:

Nie rozumiem jak można jezdzic tirem, jak można tak nisko upaść. Szczać do butelki, srać na koło, myć się w kałuży, żreć z miski i spać w budzie jak pies
Nie ściemniaj. Liczysz na te darmowe narkotyki 😀

Następnym razem gdy będziesz miał ochotę pójść do sklepu p🤬lnij się w łeb wsiądź do samochodu i jedż sam po towary do rolnika czy fabryki.
Jeśli gardzisz czyjąś ciężką pracą c🤬j z Ciebie nie człowiek. Ja ich podziwiam że potrafią wytrzymać tyle godzin w jednej pozycji. Mnie jazda samochodem osobiście strasznie nuży, nie nadawałbym się.
Zgłoś
popek9 2025-05-31, 22:07 3
Driver19cm napisał/a:

Uwaga ogłoszenie
Dowożę osobiście
Ochraniam osobiście
CV proszę wysłać na :
www.karolwciaganosem.xd

Zachowujesz się jak c🤬l z POPISu taki dupoliz z obu obozów. Sp🤬alaj lizać dupe Kaczyńskiemu i Tuskowi
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-01, 18:03
Driver19cm napisał/a:

Uwaga ogłoszenie
Dowożę osobiście
Ochraniam osobiście
CV proszę wysłać na :
www.karolwciaganosem.xd

tu wszyscy p🤬lą twoje lewactwo
Zgłoś
Grubas1960 2025-06-01, 23:16
Kolega z tyłu:
- "No upadnij, upadnij ciulu. Jesteś precież ranny!"
Policjant od kija:
- "Znowu ja..."
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-06-02, 22:28
Uwaga ogłoszenie
Dowożę osobiście
Ochraniam osobiście
CV proszę wysłać na :
www.karolwciaganosem.xd

iksde
Zgłoś