w 5.36 na tej trzeciej malowance nawet jest napis "pokój" w naszym rodzimym języku
...się gościu z plemienia majów postarał
konto usunięte
2012-03-21, 19:59
W ktoryms "dokumencie" o 9/11 byla jakas wzmianka o tym ze to wcale nie samoloty pasazerskie rozbily sie o wieze i pentagon tylko pociski/samoloty bezzalogowe z tym ze te samoloty ktore rzekomo rozbily sie w ww. miejsca faktycznie wylecialy z lotnisk i gdzies zaginely. A tu prosze byla dostawa swinek doswiadczalnych?
Rozne teorie spiskowe lacza sie w calosc?
filmik o ktorym mowie jest gdzies na sadisticu.
Ja jestem za rozdupcyc wszystko w p🤬du ludzi jak chomiki i spokuj. No bydlo alive no problem.
Kiedys jak bylem w gim jaralem sie tym i setkami innych filmikow, ale to glupota i nie polecam nikomu, fajan sprawa czujesz, ze masz wiedze "tajemna", ktorej twoi znajomi nie maja, czjesz ze wiesz jak dziala swiat, ale w zyciu nie ma miejsce na takie hobby, jezeli chcesz byc szczesliwy to musisz zajac sie takimi hobby co cie rozwijaja, a takie zainteresowania niscza czlowieka...
Pozatym wiekszosc to glupoty, zdecydowana, nadinterpertacja aturoa wystepuje W KAZDYM filmiku, autorzy przesadzaja, koloryzuje po to by zrobic sensacje, ale takie cos widzi sie dopiero jak sie juz mocniej zapozna w temacie, ale mimo wszystko nie warto.
Może dlatego Tusk liże wszystkim krajom dupę ?.I jako jedyny kraj na świecie przeżyjemy w całości.
konto usunięte
2012-03-21, 21:49
oo i nawet polski wyraz w 10:56
sory, jednak polski motyw w 05:36 -- będzie się działo
konto usunięte
2012-03-21, 22:13
czekamy na odpowiedź świebodzina
konto usunięte
2012-03-22, 10:57
a może malowidła chca ukazać że jeżeli jakieś NWO zacznie rzeczywiście kombinowac nad rzadami swiatowymi to wtedy przyjdzie pomoc z góry ?
5:37 - polski akcent tego filmu

napisane jest "pokój". więc ja bym się nie obawaiał
konto usunięte
2012-03-22, 18:58
Skoro nikt nie może mówić co tam się rzekomo buduje pod tym lotniskiem to skąd oni mają takie informacje. Kolejny dowód na to, że amerykanie kochają teorie spiskowe. Najpierw UFO, potem WTC, teraz jeszcze to. A PiS, tak zafascynowany USA też wymyśla swoje teorie nt. katastrofy Smoleńskiej. Przykładów można wymyślić wiele.