Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Tak będą wyglądać ludzie za 1000 lat
konto usunięte • 2012-10-08, 1:44

Ewolucja wciąż trwa. Jak będziemy wyglądać za 1000 lat? Wychodzi na to, że nie najlepiej. Jak twierdzą przepytani w "The Sun" eksperci, Będziemy wyżsi, ale mózgi nam się zmniejszą - będziemy polegać na pamięci komputerów. Wydłużą się nam też palce i ręce potzebne do chwytania coraz to nowych gadżetów. Zmniejszą się za to coraz rzadziej wykorzystywane w werbalnej komunikacji usta. Będziemy też mieć cztery podbródki - to efekt siedzącego trybu życia.

Jak dla mnie to niektórzy już tak wyglądają
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eligurf 2012-10-08, 14:34 2
up
Też twierdzę, że jeszcze za naszego życia z powodu przeludnienia będzie tyle materiału na sadistic, że obecny hard to przedszkole dla zakonnic.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-08, 15:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-08, 21:55
Fajne zwierzątko
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 1:19
tak wyglada przecietny forumowy troll
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 2:11
przecież to slender bez garniaka i tej dziwnej pończochy na ryju
Zgłoś
Darkstep 2012-10-09, 2:28
Wygląda jak J.Urban po nieudanym Syntholu
Zgłoś
kwiatusheck 2012-10-09, 2:50
Chcialem tylko napisac, ze The Sun na wyspach to wiekszy gniot niz Fakt w polsce
Zgłoś
Saint Spear 2012-10-09, 2:53 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-10-09, 6:42
I tak w grudniu koniec świata...

A co do sun - będzie się zapładniać promieniem słonecznym
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 7:32
Zgłoś
maxs90 2012-10-09, 8:11
Saint Spear wydaje mi się ,że troche nie do końca bo jak napisałeś ,że nasion i ziemi pod uprawe nie zacznie ubywać bo nie każde ziemie nadaja sie pod uprawe, nie wszystkie pasze są jadalne dla człowieka i po trzecie jeżeli przybędzie ludzi to powiększą się aglomeracje miejskie tym samym zabierając ziemie pod uprawe. ten fakt można zauważyć przy miejscowościach niedaleko miast , gdzie kiedyś było pełno pól ,a teraz jest pełno... osiedli domków jednorodzinnych,ale to tylko moje skromne zdanie, bo jednak faktem jest ,że na świecie jest pełno miejsca niezasiedlonego , najlepiej pokazał to cejrowski. jest zbyt daleko wielkich miast więc jest nie wygodnie i ludziom nie chce sie tego "zdobywac". wiec przeludnienie ziemi wg mnie to kwestia troszke odleglego czasu
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 8:23 7
Zgłoś
necrosodomizer 2012-10-09, 10:08
Istnieje teoria, która mówi że człowiek nie ewoluuje ponieważ może dostosowywać otoczenie do siebie, więc ewoluuje tylko jego otoczenie. Ma to nawet swoją nazwę. W każdym razie chodzi o ewolucję przedłużeń zmysłów.
Zgłoś
Pleso93 2012-10-09, 10:28
Również jestem zdania, że na naszą starość, albo jeszcze wcześniej doczekamy się czegoś w gruncie rzeczy nieprzyjemnego. Jestem marzycielem, ale wyobrażenia o spokojnej starości, takiej jaką mieli nasi dziadkowie/pradziadkowie jakoś nie posiadam, co więcej, stworzyć nie potrafię. Tak jakbym coś przeczuwał

A magazyny popularnonaukowe to stek wyolbrzymionych bzdur. Fantazja.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-09, 10:47
Pan kapitan napisał/a:

Zmieniamy się, oj, zmieniamy Saint spear dał jeden argument, wzrost. Kiedyś mieliśmy więcej żeber, coraz trudniej o zęby mądrości, coraz mniej owłosienia itd. Ewolucja też może być procesem skokowym. Okazuje się, że nagle w organizmie potomnym czegoś brakuje/czegoś jest nadmiar.

necrosodomizer napisał/a:

Istnieje teoria, która mówi że człowiek nie ewoluuje ponieważ może dostosowywać otoczenie do siebie, więc ewoluuje tylko jego otoczenie. Ma to nawet swoją nazwę. W każdym razie chodzi o ewolucję przedłużeń zmysłów.

Teoria. Ewolucja przebiega ciągle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem