Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jean Keller Poyo to zawodnik Luciążanki Przygłów - drużyny, która rzutem na taśme uratowała się przed spadkiem do Klasy B czyli 8 ligi (Okręg Piotrków Trybunalski). Brazylijski "wieżowiec" w znacznym stopniu przyczynił się do wygranej Luciążanki w barażach z Syrenką Zakościele.
Zgłoś
lwRazor 2013-08-04, 11:46
Po c🤬j wrzucasz jakiegoś patałacha? Jakby faktycznie prezentował jakiś super poziom gry to jak najbardziej ale ten tutaj nic specjalnego nie robi, już moje ziomki lepiej grają O_o

podpis użytkownika

Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Zgłoś
Hymphh 2013-08-04, 11:47 7
@rozchwytywany, masz i nie p🤬l już
Zgłoś
Promek 2013-08-04, 12:01 6
Rozchwytywany napisał/a:

Jak bardzo trzeba mieć przec🤬jowe życie, aby czymś takim się interesować (mam na myśli całą piłkę nożną, ale zwłaszcza ligi typu okręgówka i w dół). Banda meneli, murarzy, kelnerów, patałachów żłopiących piwsko 7 dni w tygodniu z mentalnością 15 latków, dwójką dzieci bujająca się głolfani tszy lub pasatami. A na trybunach same dziadki, co jedynym argumentem w dyskusji z nimi jest: "jak ja byłem tym i tym (czytaj jakimś c🤬jkiem, miernotą co śrubki dokręcał w jakimś zakładzie) to ty na gówno wołałeś papu" czy coś takiego.

Zacznijmy ze ci ludzie graja dla przyjemnosci glownie. I lepsze takie cos niz banda metroseksualnych nazelowanych panienek ktore padaj po delikatnym musnieciu udajac ze im noga odpada... Dlatego wlasnie nie ogladam pilki na "swiatowym" poziomie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 12:02 1
"piłka go szuka" Piwko za wstawke, wstawiaj więcej
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 12:59 2
Hahaha, esencja sadistica, wklejone parę obrazków o bólu dupy, argumenty ad personam, ale nikt nie potrafi się merytorycznie odnieść do komentarza rozchwytywanego. W przeciwieństwie do was, on podał w miarę rzeczowe argumenty, ale niestety, jak ktoś jest mądrzejszy od was to musicie mu doj🤬, co ?
Zgłoś
milfister 2013-08-04, 13:46
jego dziadek nie był Polakiem? bo można by mu załatwić Polskie obywatelstwo by uratować Polską kadre...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 14:44 1
komentatorzy najlepsi Szpakowski z Szaranowiczem pakujcie mandżur i wyp🤬alać
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-04, 15:46
K🤬a jaracie się tak tym brazylijczykiem, a on gówno robi , akcja z 20 sekundy nosz k🤬a, jaka technika ?! Kolejna akcja 45 sekunda, "ahhh pięknie przyjął" Co k🤬a !? Co on tam takiego zrobił, piłka odbiła się dwa razy od ziemi a ten sobie ją tylko lekko dotknął, rozumiem jakby miał ją przyjąć z pierwszego kontaktu, ale to to było gówno. Piwa nie będzie
Zgłoś
przemas1234 2013-08-04, 16:40
no pewnie jeb Polaków dalej patryjoto p🤬lony nie pasi ci gra naszych wyp🤬alaj do Brazyli .

podpis użytkownika

Zgłoś
conrad89 2013-08-05, 2:20
Nie strzeli bo to Polak haha
taką właśnie opinie ma nasza reprezentacja
Zgłoś