Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tak kończą cwaniaki
~Angel • 2018-10-16, 15:54
wg źródła mężczyzna zmarł od ukoszeń pszczół (lub szerszeni) gdy próbował usunąć ich gniazdo

podpis użytkownika

Zgłoś
Gizmolka 2018-10-16, 20:00 13
Co oni tam miotaczy ognia nie mają?

podpis użytkownika

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2018-10-16, 21:41
Up
No Musk im nie wysłał nie miotczy ognia i umarł
Zgłoś
b................j 2018-10-17, 0:26
Krwa mać toż to Kenny z south parka!
Zgłoś
DickSet 2018-10-17, 8:45
Ja mam dobry sposób na szerszenie i osy, w tym roku 2 szerszenie i z 50 os tak zabiłem. Podlatuje blisko, pacam ręką od góry, owad zostaje ogłuszony i spada na ziemie, wtedy szybki rzut na matę butem i po problemie
Zgłoś
StonaTLG 2018-10-17, 21:03 1
K🤬a plany, kojarzycie te elektryczne pace na owady??? To właśnie jakby tak taki strój na tej zasadzie zmajstrować, żaden sk🤬iel nie podleciałby nawet do gościa. Chyba jakiś patent trza jebnąć hehe
Zgłoś
gkr1989 2018-10-21, 13:48
to są szerszenie japońskie (wystarczy jedno ukąszenie żeby rozpuścić ciało człowieka )
Zgłoś
Jager669766472 2018-11-21, 17:20
pakujcie jego cielsko szybko do trumny, bo jak spuchnie, to się w niej nie zmieści
Zgłoś