Przedstawię wam jak mieszkają ludzie w zaniedbanym mieszkaniu. Film zrobiony podczas eksmisji. W lokalu tym były dosłownie wszędzie śmieci, odchody, zużyte pampersy. Nie dało się wejść tam bez maski tlenowej bo od razu występował odruch wymiotny.
Oto wideo :
sorry za kiepską jakość
i zdjęcia :
Jak można tak mieszkać
podpis użytkownika
You'll never walk alone
c................1
2012-07-09, 22:09
Ale Jarosław musi być, choć nawet krzyża nie ma :p
A byłeś kiedyś w akademiku ?
Droga Gimbazo!
Chciałem się ustosunkować do, waszego zadziwienia wygladem tego mieszkania i komentarzy typu "jak można tak mieszkać" Tak wygladaja mieszkania straszych porzuconych ludzi, ktorzy cierpia na ALZHEIMERA!!! Kiedyś ignoranci, też możecie tak skończyc!
wiedziałem... W mieszkaniu syf jakiego mało na świecie... normalnie że sie w piździe nie mieści... a połowa i tak tylko hejtuje plakat Jarka na ścianie...
Mi to wygląda na jakąś prowokację...
Myślałem, że ja mam rozp🤬ol w pokoju, ale do tego nie mam startu...
haqer napisał/a:
A byłeś kiedyś w akademiku ?
Hah przypomniałeś mi pewien artykuł o chińskich akademikach, namierzyłem kilka zdjęć
Reszta w linku:
izismile.com/2010/09/06/chinese_dormitory_18_pics.html
p................h
2012-07-10, 1:35
Pracujesz jako barachło eksmitujące ludzi na bruk (jakkolwiek zj🤬i by nie byli), czy po prostu wlazłeś po sąsiedzku?
ru_ziolo napisał/a:
Tak ludzie żyją za rządów PeŁo
Tacy ludzie głosują na pis
a to focie z mieszkania Violetty Villas. Gwiazda bądź co bądź światowego formatu, dogorywała w takich warunkach. Można? Można.
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
d................i
2012-07-10, 11:43
plakat jarka na ścianie i wszystko jasne
plaplasmash napisał/a:
Pracujesz jako barachło eksmitujące ludzi na bruk (jakkolwiek zj🤬i by nie byli), czy po prostu wlazłeś po sąsiedzku?
to jedno ze zleceń... a nie eksmitujemy na bruk tylko do lokalu socjalnego który jest w stanie dobrym a koniec końców i tak samo będzie wyglądał.. a chyba jasne jest, że jeżeli ktoś nie płaci czynszu za lokal mieszkalny to czeka go eksmisja jeżeli tak orzeknie sąd...
podpis użytkownika
You'll never walk alone
ja też bym miał odruch wymiotny jakbym miał na ścianie kaczyńskiego
ludzie chorzy psychicznie i widac jaroslawa na scianie. teraz wezmy wyniki wyborow parlamentarnych z zakladow psychiatrycznych...