Przedstawię wam jak mieszkają ludzie w zaniedbanym mieszkaniu. Film zrobiony podczas eksmisji. W lokalu tym były dosłownie wszędzie śmieci, odchody, zużyte pampersy. Nie dało się wejść tam bez maski tlenowej bo od razu występował odruch wymiotny.
Oto wideo :
sorry za kiepską jakość
i zdjęcia :
Jak można tak mieszkać
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-09, 22:09
Ale Jarosław musi być, choć nawet krzyża nie ma :p
A byłeś kiedyś w akademiku ?
Droga Gimbazo!
Chciałem się ustosunkować do, waszego zadziwienia wygladem tego mieszkania i komentarzy typu "jak można tak mieszkać" Tak wygladaja mieszkania straszych porzuconych ludzi, ktorzy cierpia na ALZHEIMERA!!! Kiedyś ignoranci, też możecie tak skończyc!
wiedziałem... W mieszkaniu syf jakiego mało na świecie... normalnie że sie w piździe nie mieści... a połowa i tak tylko hejtuje plakat Jarka na ścianie...
Mi to wygląda na jakąś prowokację...
konto usunięte
2012-07-10, 0:19
konto usunięte
2012-07-10, 0:48
haqer napisał/a:
A byłeś kiedyś w akademiku ?
Hah przypomniałeś mi pewien artykuł o chińskich akademikach, namierzyłem kilka zdjęć
Reszta w linku:
izismile.com/2010/09/06/chinese_dormitory_18_pics.html
konto usunięte
2012-07-10, 1:35
ru_ziolo napisał/a:
Tak ludzie żyją za rządów PeŁo
Tacy ludzie głosują na pis
a to focie z mieszkania Violetty Villas. Gwiazda bądź co bądź światowego formatu, dogorywała w takich warunkach. Można? Można.
konto usunięte
2012-07-10, 11:43
plakat jarka na ścianie i wszystko jasne
konto usunięte
2012-07-10, 12:57
ja też bym miał odruch wymiotny jakbym miał na ścianie kaczyńskiego
ludzie chorzy psychicznie i widac jaroslawa na scianie. teraz wezmy wyniki wyborow parlamentarnych z zakladow psychiatrycznych...