Przedstawię wam jak mieszkają ludzie w zaniedbanym mieszkaniu. Film zrobiony podczas eksmisji. W lokalu tym były dosłownie wszędzie śmieci, odchody, zużyte pampersy. Nie dało się wejść tam bez maski tlenowej bo od razu występował odruch wymiotny.
Oto wideo :
sorry za kiepską jakość
i zdjęcia :
Jak można tak mieszkać
podpis użytkownika
You'll never walk alone
Konto usunięte
2012-07-09, 22:09
Ale Jarosław musi być, choć nawet krzyża nie ma :p
A byłeś kiedyś w akademiku ?
Droga Gimbazo!
Chciałem się ustosunkować do, waszego zadziwienia wygladem tego mieszkania i komentarzy typu "jak można tak mieszkać" Tak wygladaja mieszkania straszych porzuconych ludzi, ktorzy cierpia na ALZHEIMERA!!! Kiedyś ignoranci, też możecie tak skończyc!
wiedziałem... W mieszkaniu syf jakiego mało na świecie... normalnie że sie w piździe nie mieści... a połowa i tak tylko hejtuje plakat Jarka na ścianie...
Mi to wygląda na jakąś prowokację...
Konto usunięte
2012-07-10, 0:19
Myślałem, że ja mam rozp🤬ol w pokoju, ale do tego nie mam startu...
haqer napisał/a:
A byłeś kiedyś w akademiku ?
Hah przypomniałeś mi pewien artykuł o chińskich akademikach, namierzyłem kilka zdjęć
Reszta w linku:
izismile.com/2010/09/06/chinese_dormitory_18_pics.html
Konto usunięte
2012-07-10, 1:35
Pracujesz jako barachło eksmitujące ludzi na bruk (jakkolwiek zj🤬i by nie byli), czy po prostu wlazłeś po sąsiedzku?
ru_ziolo napisał/a:
Tak ludzie żyją za rządów PeŁo
Tacy ludzie głosują na pis
a to focie z mieszkania Violetty Villas. Gwiazda bądź co bądź światowego formatu, dogorywała w takich warunkach. Można? Można.
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Konto usunięte
2012-07-10, 11:43
plakat jarka na ścianie i wszystko jasne
plaplasmash napisał/a:
Pracujesz jako barachło eksmitujące ludzi na bruk (jakkolwiek zj🤬i by nie byli), czy po prostu wlazłeś po sąsiedzku?
to jedno ze zleceń... a nie eksmitujemy na bruk tylko do lokalu socjalnego który jest w stanie dobrym a koniec końców i tak samo będzie wyglądał.. a chyba jasne jest, że jeżeli ktoś nie płaci czynszu za lokal mieszkalny to czeka go eksmisja jeżeli tak orzeknie sąd...
podpis użytkownika
You'll never walk alone
Konto usunięte
2012-07-10, 12:57
ja też bym miał odruch wymiotny jakbym miał na ścianie kaczyńskiego
ludzie chorzy psychicznie i widac jaroslawa na scianie. teraz wezmy wyniki wyborow parlamentarnych z zakladow psychiatrycznych...