Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ritu4l 2013-01-10, 20:30 11
Pater patriae napisał/a:

Nie wiem czemu, ale jakoś ci goście nie są dla mnie zabawni, wydaje mi się, że gdyby to opowiadał jakiś komik, czy kumpel na imprezie to bym się z tego śmiał, a tak to tylko jakaś taka k🤬ica mnie bierze, jak patrzę na ich mordy.
Może chodzi o to, że chcą być na siłę śmieszni, czego nie cierpię?

Nie, to dlatego ,że jesteś przykładem takiej p🤬lonej marudy z jakich się w tymże filmiku śmieją

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
S................d 2013-01-10, 20:31 1
Odp🤬lcie się od Golfa III! To dobry wóz, bo wszystkie części można dostać na szrocie za grosze. Ciekawe, który nowobogacki może to powiedzieć o swoim 5-letnim francuzie?
Zgłoś
marco_tbg 2013-01-10, 20:36 1
...znowu te pedały
Zgłoś
Psilocke 2013-01-10, 20:41 3
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny ale Polacy to ogólnie sk🤬ysyny. Można spotkać pojedyncze przypadki człowieczeństwa ale w kupie to już jak małpy w zoo, oby kogoś gównem obrzucać. Wszystko źle i nie dobrze.
Pada - "k🤬a znowu leje"
Słońce - "k🤬a jak gorąco"
Lato - "kiedy ta zima?"
Zima - "kiedy to lato?"
Jesteśmy malkontentami i zawsze na "nie". A może tak zacząć od siebie? Powiedzieć "dzień dobry" nieznajomej osobie. Bezinteresownie komuś pomóc na ulicy. Być CZŁOWIEKIEM i żyć z LUDŹMI, ale po co? Przecież tu jest tak c🤬jowo.
Zgłoś
malvo 2013-01-10, 20:47 2
Gdybam , gdyby to nie było na niby ...

podpis użytkownika

non potest tacens
Zgłoś
pawcio9014 2013-01-10, 20:57
hahaha making of i 1:24:
"-Od zawsze interesowałem się...
-...penisem"

Zgłoś
sadystaxx 2013-01-10, 21:00
dałem piwo za tego okuliste
Zgłoś
s................s 2013-01-10, 21:08
Popraw tagi.
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2013-01-10, 21:21 1
Możecie mnie poprawnie politycznie gimbusy zwyzywać (choć wasze zdanie c🤬j mnie boli), bo powiem co myślę o tych filmikach.
Typy usilnie próbują być śmieszni, a to jest k🤬a bardzo nie śmieszne, ba, jest k🤬a żenujące - zupełnie jak widok pływania osoby, która nie potrafi pływać. Dalej, wp🤬lają się na tematy, które już dawno zostały przegadanie, wygadanie i sparodiowane -ale mniejsza o to. Ci kolesie przedstawiają to wszystko w c🤬j dennie, bez krzty jakiegoś bodźca, który sprawiłby że poczułbym powiew jakieś świeżości w tym temacie.

W ogóle podjęli się tematu, który dostaje zawsze największe owacje od polaczków* - czyli p🤬lenie na Polaków (Bo, oczywiście tylko Polacy narzekają na szefa, zap🤬l w komunikacji miejskiej, kraj, świat czy poglądy innych - jak tak myślisz, to k🤬a wyjedz z tego kraju, a zobaczysz że takie rzeczy dzieją się wszędzie wsioku, jeden z drugim).

Powinni zrobić filmik, w którym dobrze mówią o Polakach, to by k🤬a była parodia przywar polaczkowatości i ich "ynteligencji".

* Polaczek. W tym przypadku oznacza osobę nie pewno swej narodowości (Żyd, cygan, folksdojcz), czy też wstydzącą się swojej narodowości, kryjąc swą gębę w słowie euroPejczyk. Przykłady: Urban, Gross i całe pokolenie TVN24.

podpis użytkownika

Zgłoś
p................r 2013-01-10, 21:34 2
Chłopaki z pragi
Zgłoś
GranD 2013-01-10, 21:45
Laboratorium z chemii. Studentka do koleżanki:
- Co robisz?
- Ekstrah🤬je.
- Naprawdę? To zrób dwa!
Zgłoś
j................s 2013-01-10, 21:53
Fajne mają mieszkanie, pewnie za hajs z youtuba..
Zgłoś
Dalione 2013-01-10, 21:55
@jeankes
No na pewno grube miliony zarabiają, ja p🤬le.. Jak mieszkanie kupili za jakieś 500 złotych to pozdro D:
Zgłoś
j................s 2013-01-10, 22:14 1
up, 19 lat i sarkazmu nie wyczuwa?
Zgłoś
E................s 2013-01-11, 0:17
tak naprawdę to większa patologia niż jest. !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie