👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w sumie fajnie by tak poprowadzić tramwaj, jeden wielki jeżdżący taran

podoba mi się ten niemal całkowity brak reakcji u motorniczych, jakby to była dla nich codzienność
"kochanie, jak tam dzisiaj w pracy? pięciu trafiłem"

czy tylko ja zauważam, że większość wypadków jest spowodowana przez złotówy?
a ja tu dodam jeszcze jedną ciekawostkę - motorniczy w naszym kraju za wypadek nie z jego winy dostaje min. 2 dni wolnego płatne 100%
nic tylko polować!

Jak będzie więcej, to chętnie będę oglądał
Kwintesencja głupoty ludzi, którzy nie zwracają uwagi na tramwaje + stoicki spokój motorniczych, coś niesamowitego!

Większość sprawców to kierowcy zawodowi, którzy powinni się jakoś poruszać po mieście.

qbeen napisał/a:
Odpowiadając na Twoje pytanie: Tramwaj staje w przystankach
pozdro
Na wstępie chciałbym podziękować serdecznie za pozdrowienia:)
Tramwaje, jednakowoż stają NA przystankach.
Korzystając z okazji pozdrawiam Ciebie i Twoich ziomków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie