📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:27
ostatnio na lotnisku Chopina widziałem ruskich
nie zgadniecie co pili
i jeden miał strasznie obitą morde chyba Polacy maczali w tym palce
i jeden miał strasznie obitą morde chyba Polacy maczali w tym palce
Całe szczęście ja też pod wpływem, bo na trzeźwo weź to obejrz...
Jest taka toksyczna nagonka na czerwonych, że są tacy, owacy, nienawidzą Polaków itd. (pomijając kwestie polityczne)
Historia też pokazała, że Ruska trzeba bić, jednak ja mam trochę inne doświadczenia. Na studiach poznałem multum braci zza wschodniej granicy i na prawdę do żadnego z nich nigdy nie mamiłem żadnych zastrzeżeń. W wielu przypadkach lepiej dogadywałem się z gościem władającym cyrylicą, niż Polakiem.
Może to dlatego, że się bali, że są na polskiej ziemi?
Historia też pokazała, że Ruska trzeba bić, jednak ja mam trochę inne doświadczenia. Na studiach poznałem multum braci zza wschodniej granicy i na prawdę do żadnego z nich nigdy nie mamiłem żadnych zastrzeżeń. W wielu przypadkach lepiej dogadywałem się z gościem władającym cyrylicą, niż Polakiem.
Może to dlatego, że się bali, że są na polskiej ziemi?
przecież to u akbarów jest, w rosji takie bydło by było szybko rozpędzone i gdzie wy tam rosyjski język słyszycie cymbały?
Hazel666 napisał/a:
przecież to u akbarów jest, w rosji takie bydło by było szybko rozpędzone i gdzie wy tam rosyjski język słyszycie cymbały?
Ojjj... To Cię będą minusować... Te cymbały.
Witajcie
mam pewien problem z YouTube mianowicie chodzi tu o ten mój filmik którego wstawiłem,
drażni mnie ten ruchomy ekran którego wczoraj jeszcze nie było jak to ustabilizować ?
A tak przy okazji dzięki za PIWKA ziomki
mam pewien problem z YouTube mianowicie chodzi tu o ten mój filmik którego wstawiłem,
drażni mnie ten ruchomy ekran którego wczoraj jeszcze nie było jak to ustabilizować ?
A tak przy okazji dzięki za PIWKA ziomki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie