📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

najlepsze jest to ,że 3/4 kolesi co piszą / mówią "Fuu pedały" itp. sami mieli styczność "bliższą" z innym facetem

Nagai napisał/a:
najlepsze jest to ,że 3/4 kolesi co piszą / mówią "Fuu pedały" itp. sami mieli styczność "bliższą" z innym facetem
![]()
a podzielisz się źródłem tych rewelacji? "brawo"?

Co oni? Po jelitach się smyrali tymi językami, czy zębami stukali zamiast jęzorami...

michaelw4 napisał/a:
żygi
Ciekawe, poza tym dziwne, że to już druga strona komentarzy a nikt jeszcze nie wspomniał nic w stylu "zabić emo".
Czyżby poziom komentarzy się podniósł?

Nagai napisał/a:
Tak to jest ,że ci co najgłośniej szczekają to kryptocioty
![]()
właśnie o to chodzi, że podajesz informacje z dupy wzięte.

Issander napisał/a:
a podzielisz się źródłem tych rewelacji? "brawo"?![]()
Tata pomagał mu usnąć jak był maly

Filmik obierza szkołę, okolicę, miasto w końcu ma swój finish w internecie. Jak to ruskie prędzej zostali pedałami niż każdemu chciało by się to tłumaczyć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie