👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lancer Evo, biały, czarne felgi, czerwona skóra - takie moje małe marzenie

blazejudo napisał/a:
Pisze się "zresztą" ....pogódź się z tym.
Poza tym Ty tu piszesz o jakiś 100 km, 160 km....no proszę Cię. Z czym do ludzi.
To sa przyklady 100km z litra, skoro "prosisz mnie" widzac 160km to pewnie nie jezdziles niczym z taka moca przy takiej masie.

Dziedziu6 napisał/a:
jak widać chyba tobie brakuje argumentów bo ty sie ciskasz jak angry german kid
wcześniej pisałem o 411 koniach z 2 litrowego silnika w fabrycznym Mitsubishi a ty wyjechałeś z audi 1000hp po bardzo ostrym tuningu weź dzieciaku idź już lepiej spać dobranocka dawno sie skończyła
a sorry sprostowałeś tamto ale wciąż ja bronie swojego a ty swojego z tym że ja nie ubliżam i nie używam wulgaryzmów
No może mnie trochę poniosło. Za tamto przeprosiłem, bo źle przeczytałem także....FO.
Dla mnie ubliżyłeś. Tak samo mógłbym napisać, że ludzie jeżdżący Japońcami wrzucają na BMW, bo nie mogą się pogodzić z tym, że po przejechaniu 500 km w Bawarze w ogóle tego nie odczujesz, a Wy wyjdziecie połamani. Czy ja coś wiem o japońcach? niewiele. Ty o Bawarze? Pewnie też niewiele. Do puenty? Byłbyś usatysfakcjonowany moją wypowiedzią?...Zakładam, że nie.

Niby nie HD, niby Kalkulator Quality, ale moja prawa noga i tak jakoś odruchowo próbowała wciskać hamulec

Dobra Panowie, idę kimać. Dzięki za dyskusję, i nie spinajcie się za bardzo

jedno musze przyznać BMW ma najwyższą kulture pracy silnika co do wychodzenia połamanym z japońców zależy też jaki eclipse jest bardzo wygodny pod warunkiem że jedzie sie we 2 osoby wczesniej mialem hyundaia s coupe xD tragedia xD po 50km człowiek miał dość pewnie chciałbyś jeszcze zarzucić że japońce gniją więc cie wyprzedzam eclipse jest w ocynku po 20 latach nie bylo na nim ani odrobiny rdzy
Co do rdzy to akurat nie miałbym czym usprawiedliwiać "niemców"
toż to istny raj dla korozji :p
Coupe
to jest dopiero auto. Kumpel kupił parę mc temu. Kurdupel nie jestem, wysoki też nie, ale się nie mieściłem na tyle. Waliłem głową w tylną szybę na dziurach
Reasumując...każde auto ma wady i zalety. A człowiek gusta i guściki.
Daswidania chłopaki, lecę w kimę.

Coupe

Reasumując...każde auto ma wady i zalety. A człowiek gusta i guściki.
Daswidania chłopaki, lecę w kimę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie