BANDYCI!!! Zamknąć ich wszystkich w więzieniach! Niech gnije bydło! Przez takich ludzi jak oni, normalni ludzie boją się przychodzić na stadiony! Policja powinna wparować im na tę trybunę i powybijać pałkami im te chore kibicowanie z głów!
Tak właśnie wyglądały by komentarze, gdybyś wrzucił kolego film z dopingu Polskich Ultrasów.
Zadziwiające jest to, że ludzie nie potrafią/ nie chcą (ze wskazaniem na to drugie) odróżniać Ultrasów/Kiboli od bandytów/chuliganów. Ci co hejtują Ultrasów pewnie muszą mieć smutne życie
Ale jak to mówią: "Psy szczekają, karawana jedzie dalej "
))

Tak właśnie wyglądały by komentarze, gdybyś wrzucił kolego film z dopingu Polskich Ultrasów.
Zadziwiające jest to, że ludzie nie potrafią/ nie chcą (ze wskazaniem na to drugie) odróżniać Ultrasów/Kiboli od bandytów/chuliganów. Ci co hejtują Ultrasów pewnie muszą mieć smutne życie

Ale jak to mówią: "Psy szczekają, karawana jedzie dalej "

filmik byłby z rozmachem i bardzo sadystyczny jakby się od tego dymu podusili. Szczerze to liczyłem na to

Sraja do własnego gniazda... odpalają flary, a potem nic nie widzą
zachowanie godne trzeciego świata

Zawsze mnie zastanawiało, czemu fajerwerki,race itd. uważane są za "kibicowanie"?? Ja myślałem, że kibicowanie polega na tym, że się skupia człowiek na wydarzeniach na boisku i wspiera swoją drużynę, a nie zadymia cały stadion...
W Polsce dostali by wszyscy dożywocie ...
podpis użytkownika
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Chmura taka nad nimi że akurat k🤬a widzą kto gra z kim

podpis użytkownika