doryjan napisał/a:
@up być może ten osobnik jest kulturalny?
Z pewnością, ktoś kto wrzuca gifa idź pan w c🤬j jest kulturalny

Każdy kto miał przyjemność polatać troche na motocrossie ten wie że po glebie trzeba odrazu spiąc dupe, podnieść moto i dalej zap🤬lać a nie tracić czas i energię na bezsensowne darcie mordy

Dzięki za tego faila

podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
a jeśli zrobie materiał wlasny jak sie potykam o krawężnik i nic mi się nie dzieje to tez trafie na główna?

Kto nie smaruje ten nie jedzie. Jak sie nie wywrócisz to sie nie nauczysz. Wrzuć tez filmik jak już sie nauczysz

Kolego a gdzie noga powinna być
sxf 450?
Po pionie zawsze sie puszczamy chyba ze masz Jarvis na nazwisko
Pozdro z forum

sxf 450?

Po pionie zawsze sie puszczamy chyba ze masz Jarvis na nazwisko

Pozdro z forum

nms007 napisał/a:
Materiał własny, z wczorajszej jazdy
![]()
no masz się czym chwalić debilu
@2up
Temu panu k🤬sem po czole w postaci ostrzeżenia.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Temu panu k🤬sem po czole w postaci ostrzeżenia.
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

@perefecto
C🤬j ci w dupe nygusie. Jeździłeś kiedyś? Nie? No pewnie, bo lepiej siedzieć przed kompem
A jak ktoś pisze, że gosciu "nie ogarnia mocy", to też jest niedoj🤬ym tłukiem. Dostałem crossa zanim dostałem rower na komunie i dalej hardo śmigam. Lata ciężkich doświadczeń i też nie raz mnie wyjebie. Błotnika z tyłu już nawet nie sklejam, bo był sklejany tyle razy, że już nie na na czym kleić. Więc proszę mi tu nie p🤬lić takich farmazonów.
A dla autora oczywiście piwko
C🤬j ci w dupe nygusie. Jeździłeś kiedyś? Nie? No pewnie, bo lepiej siedzieć przed kompem

A jak ktoś pisze, że gosciu "nie ogarnia mocy", to też jest niedoj🤬ym tłukiem. Dostałem crossa zanim dostałem rower na komunie i dalej hardo śmigam. Lata ciężkich doświadczeń i też nie raz mnie wyjebie. Błotnika z tyłu już nawet nie sklejam, bo był sklejany tyle razy, że już nie na na czym kleić. Więc proszę mi tu nie p🤬lić takich farmazonów.
A dla autora oczywiście piwko

Ciężko "ogarnąć" motocykl przy małej prędkości na jednym kółku,żeby go poderwać trzeba strzelić ze sprzęgła a łatwo można przedobrzyć z tym,ale co mogą wiedzieć ludzie którzy siedzą przed komputerem:D
Piwo za własny materiał!
Piwo za własny materiał!