👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a jeśli zrobie materiał wlasny jak sie potykam o krawężnik i nic mi się nie dzieje to tez trafie na główna?

Kto nie smaruje ten nie jedzie. Jak sie nie wywrócisz to sie nie nauczysz. Wrzuć tez filmik jak już sie nauczysz

Kolego a gdzie noga powinna być
sxf 450?
Po pionie zawsze sie puszczamy chyba ze masz Jarvis na nazwisko
Pozdro z forum

sxf 450?

Po pionie zawsze sie puszczamy chyba ze masz Jarvis na nazwisko

Pozdro z forum

Ciężko "ogarnąć" motocykl przy małej prędkości na jednym kółku,żeby go poderwać trzeba strzelić ze sprzęgła a łatwo można przedobrzyć z tym,ale co mogą wiedzieć ludzie którzy siedzą przed komputerem:D
Piwo za własny materiał!
Piwo za własny materiał!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie