Zginęły 2 osoby, rodzice 3 letniego dziecka , które siedziało z tyłu.Dziecku nic się nie stało.Kierowca auta, który wyprzedzał
na zakręcie miał w wydychanym powietrzu 3 promile.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I weź wytłumacz temu chłopcu, że nie ma już mamy i taty .. ja pierd ..
AlaksanderLukaszenka napisał/a:
I weź wytłumacz temu chłopcu, że nie ma już mamy i taty .. ja pierd ..
Aleksandrze przyjmiesz go do siebie? Prosimy
najgorsze, ze kazdy z nas wie iż ten pijany morderca i tak nie dostanie sprawiedliwego wyroku
Guri
2021-07-04, 12:53
Oby mu cegła na łeb spadła albo ludzie go na kawałki rozerwali.
Znawca_Cipek napisał/a:
Przynajmniej dzieciak nie bedzie pamietal rodzicow. Trauma tylko na moment. Dobre i to.
ja tam na przykład pamiętam niektóre zdarzenia gdy nawet roku nie miałem, a to że zdarza mi się zapomnieć co robiłem tydzień temu to inna sprawa
A jeszcze kilka tematów temu banda z🤬bów broniła pijaka którego zatrzymal inny kierowca nazywany przez nich konfidentem... Tu macie patusy przykład dlaczego każdy złapany kierowca powinien być kamieniowany na miejscu... Flegma wam w patologiczne, zalane ryje.
dostanie 5 lat i byk będzie zył za nasze pieniądze w pudle
TaFeuSz napisał/a:
Gówno tam 25 lat, tak jak wyżej pisali, dostanie z 8-10 lat wyjdzie po połowie wyroku.
Radzę poczytać miejscowe portale, już zaczyna się rozmywanie sprawy, jedyna nadzieja w tym że sprawa stanie się zbyt głośna żeby zamietli ją pod dywan.
Zabicie tego śmiecia nie przywróci życia rodzicom i nie pomoże tym dzieciakom. Powinien utrzymywać tych chłopaków do ukończenia przez nich nauki, jakieś 3-4k zł na każdego co miesiąc, tylko wtedy będą mieli szansę wyjść na ludzi.
Każdego z nas mogło.to spotkać