Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:54
Tak sie lata w Polsce
konto usunięte • 2015-08-26, 20:49
Witam drodzy sadole!

Gramy sobie paczką znajomych w Warthundera, mamy swój dywizjon, startujemy w turniejach, mamy liczne sukcesy, przygarnęliśmy parę groszy z wygranych. Zamiast robić to co zazwyczaj (klepać ruskich) nakręciliśmy film a potem nasz kumpel go obrobił, oto efekt:

Zgłoś
CahirAepMawr 2015-08-27, 2:00 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SalirSI 2015-08-27, 2:40 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ernest6991 2015-08-27, 3:21 2
ZA e-sport się napije.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-27, 3:40 5
herezjusz napisał/a:

a potem nasz kumpel go obrobił

Za kumpla, który obrabia - piwko!
Swoją drogą spoko filmik
Zgłoś
zriel 2015-08-27, 3:49
308 pozdrawia o/ .
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-27, 5:46
Filmik jest zajebisty. Tylko mała rada - zmieńcie lektora, albo dajcie mu śniadanie
Zgłoś
The_Generat 2015-08-27, 7:56 1
Zgłoś
Wiochmen 2015-08-27, 7:59
Zgłoś
taufun 2015-08-27, 11:38
A tam wklepaliśmy my wam kiedyś, dosyć temu jak jeszcze w SGS latałem:)
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2015-08-27, 13:26
super zrobione ! wow
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-27, 13:40
Zgłoś
Zielonek92 2015-08-27, 18:02
Zgłoś
DGZwiro 2015-08-27, 19:40
Trzeba mieć jaja na sadola wrzucać filmik z gierki online. To ja prosić się o fale hejtu. Ode mnie piwko, akurat zaczynam latanie w Warthunderze, dopiero 3 tier...
Zgłoś
creepingdeath 2015-08-27, 22:36
Muzyka bardzo mi się podoba
Zgłoś
ciastkacz 2015-08-28, 4:14 1
Powiem tak. Sam należę to do jednego z pułków w innej grze pełno symulacyjnej o tematyce samolotów. W War Thunder gram od 1.5 roku. Powiem że film zajebisty, poza lektorem rodem z filmów typu "iluminati confirmed", sam pare robiłem dla społeczności gry, ale nie zniżałem się do tego by nabijać sobie wyświetlenia albo chętnych do gry poprzez spamowanie na inne strony (bo jestem w stanie się założyć, że sadol to jedna z wielu stron gdzie to się pojawiło). Film fajny, ale autor się sfrajerzył Swoją drogą, jeśli gracie w gry awiacyjne i widzieć prawdziwy "honor" graczy wobec siebie, to nie szukajcie go w tej grze. War Thunder to dosłownie gra Wings of Prey tego samego studia, tylko z trybem multiplayer. Kto nie wierzy, niech porówna screenshoty
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem