Film nagrany z okna pokoju hotelowego w Hiszpanii ,,jest dobry"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55
W Hiszpanii jest to na porzadku dziennym i widac, ze i tak ma miejsce zeby zaparkowac. Nie wiem czym sie tu zachwycac..
We Francji tez sie tak parkuje nieraz widzialem jak gosc wyjezdza z miejsca na ktorym z tylu i z przodu ma po 5cm luzu. To jest u nich normalna sprawa ze dotyka sie zderzaka niektórzy nawet zostawiaja auto na luzie i lekko zaciagnietym recznym zeby mozna go bylo troszke popchac:)
też mi wielkie co, ja tak na co dzień parkuję. No ale może dlatego że miałem gdzie trenować, na bardzo ciasnym podwórku.
kiedyś mnie kumple dla żartu zastawili jak tego niebieskiego... aa ja tam już miałem porysowaną R19 więc co mi tam przepchało się jednego i już nie żartowali:D
Cytat:
kiedyś mnie kumple dla żartu zastawili jak tego niebieskiego
Ojej, niebieskiego, jaki miałeś kolor pojazdu? Pojazdu, gdyż nie wykluczam, że zastawili Tobie skuter.
nie jeżdżę i nigdy nie jeździłem skuterem
to byłą szalona 19tka
może trochę wybuchowe to Renault było ,ale te przygody w drodze w sam raz na sadola gdyby nie brak kamery:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie