raf-ret napisał/a:
a gdyby tak w trakcie jazdy ?
![]()
Hmm, mielibysmy samochodowa incepcje. A jakby go jeszcze postawic na lawecie?

fake jak c🤬j, nie słychać wiatru, przy hamowaniu powinno bardziej rzucać, licznik dzienny oszukany, golfy nie mają takiego przyśpieszenia - tak jestem ekspertem
@up hihi haha h🤬jh🤬j.
Wspaniały sposób na doj🤬ie układu kierowniczego
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Wspaniały sposób na doj🤬ie układu kierowniczego

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Jak można grać na symulatorze z kamerą na 3 osobie? Nosz k🤬a nie pojmę tego nigdy...
Bacutil napisał/a:
Ty wez sie naucz k🤬a sam interpretowac co Ty piszesz... piszesz o legendach polskich szos i wymieniasz golfa... idz sie k🤬a lecz, poza tym c🤬j mnie to obchodzi ze Ci sie zanic oberwalo, widac kogo to boli, ze ktos sie potrafi dorobic mimo mlodszego wiekuProszę się łaskawie odp🤬lić od Golfa II. Legenda polskich szos, która jest nadal dla wielu nieosiągalna. W tym dla mnie...

podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Dla debili : Jak są kluczyki w stacyjce do kierownica się nie blokuje,

@up
ale sie ciezko rusza matole... chyba ze odpalony to ma wspomaganie ( albo nie bo golfy 2 moze nie mialy jeszcze takiej "techniki" zamontowanej !
ale sie ciezko rusza matole... chyba ze odpalony to ma wspomaganie ( albo nie bo golfy 2 moze nie mialy jeszcze takiej "techniki" zamontowanej !
@up Jak stoisz przednimi kołami na lodzie to jest spoko i bez wspomagania nawet hehe