📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

malarz666, Może taka jak kiedyś u mnie, ze starą czerwoną stówą

@up Lucius to ze ciebie mama z domu wygnala bo zes nierob to nie znaczy ze kazdy kto mieszka z rodzicami to mieszka dlatego ze niepotrafi o siebie zadbac i na siebie zarobic niepomyslales o tym ze niektorzy mieszkaja z rodzicami by sie nimi opiekowac, bo nie maja ich w dupie tak jak ty masz swoich, ze sa im wdzieczni za wychowanie i za ich rodzicielska milosc ??
A co do filmiku poczatek zajebisty ale pozniej to lipa widac bylo w oczach drecha ze poczul skruche jak ksiadz przyjal to na spokojnie, dla ksiedza leci piwko za to ze wdeptal dresa w ziemie swoim zachowaniem
A co do filmiku poczatek zajebisty ale pozniej to lipa widac bylo w oczach drecha ze poczul skruche jak ksiadz przyjal to na spokojnie, dla ksiedza leci piwko za to ze wdeptal dresa w ziemie swoim zachowaniem

stary napisał/a:
@up Lucius to ze ciebie mama z domu wygnala bo zes nierob to nie znaczy ze kazdy kto mieszka z rodzicami to mieszka dlatego ze niepotrafi o siebie zadbac i na siebie zarobic niepomyslales o tym ze niektorzy mieszkaja z rodzicami by sie nimi opiekowac, bo nie maja ich w dupie tak jak ty masz swoich, ze sa im wdzieczni za wychowanie i za ich rodzicielska milosc ??
skąd u Ciebie tyle jadu? hehe chyba nie muszę komentować. No cóż każdy mierzy swoją miarką

dupsko123 napisał/a:
wtf? ...to nawet nie jest zabawne... Kupa nie filmik. Łysy pajac nawet nie wiedział jak się dalej zachować bo w głębi swojej dresowskiej duszy czuł, że się wydurnił i tylko tacy jak on będą się z tego śmiać.
Aha, czyli jestem dresem...? tak jak ponad 800 innych osób, ciekawe

sklej napisał/a:
Aha, czyli jestem dresem...? tak jak ponad 800 innych osób, ciekawe![]()
To nie tylko nie było wcale śmieszne, to było żałosne.
Filmik powinien się nazywać Dres FAIL, Ksiądz WIN
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie