sadistic.pl/polski-tuning-vt231502.htm2521864 szukajka ;/
crossdressphyxia napisał/a:
Co on k🤬a na początku tak sapie jakby był tak spasiony, że mruganie powiekami go męczy?
On nie sapie, tylko jest kolejnym bystrzachą, co nie umie żuć gumy z zamkniętą gębą.
Po ostrym kebabie i kilku piwach na drugi dzień wydaje podobne odgłosy swoimi zwieraczami .
Czy to znaczy ze mam ztiuningowaną dupe ?
Czy to znaczy ze mam ztiuningowaną dupe ?

Obawiam się że w sportowym tłumiku chodzi o to żeby nie przeszkadzał spalinom wydostać się na zewnątrz, i nie zmniejszał przez to osiągów, a nie żeby śmiesznie hałasował

naczelny napisał/a:
Obawiam się że w sportowym tłumiku chodzi o to żeby nie przeszkadzał spalinom wydostać się na zewnątrz, i nie zmniejszał przez to osiągów, a nie żeby śmiesznie hałasował
![]()
Niektóre silniki do poprawnej pracy potrzebują ciśnienia wstecznego. Dlatego stosuje się różne przekroje w celu uzyskania pewnych "oporów". To tak tylko na marginesie.
nie wiem co tu zabawnego
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

K🤬a co ale mi się tęskni za tym zapachem w środku malucha
J🤬o ale swojski zapach

Ja sam ostatnio przez tydzień takie dźwięki wydawałem jak mnie rotawirus dopadł i co godzina na kibel ganiało
tej rurki gumowej będzie więcej, niż znaczków "M power"...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA