👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

PhantomMask napisał/a:
tentypluk,
1.Jest niedziela, markety otwarte budowlane of kors
2.Podjedź do najbliższego
3.Kup z 5 metrów liny, dobrej solidnej
4.Wróć do domu
5.Zawiąż pętlę
6.Zamocuj gdzieś pod sufitem
7.Załóż na szyje
8.Stań na taborecie
9.Zeskocz
Świat będzie piękniejszy![]()
Tabela długości sznura z wikipedi
Masa ciała Długość sznura w latach 1888–1913 Obecna długość sznura
89 kg 244 cm 165 cm
86 kg 249 cm 168 cm
82¾ kg 254 cm 173 cm
79½ kg 259 cm 180 cm
76¼ kg 264 cm 185 cm
73¼ kg 269 cm 193 cm
70 kg 274 cm 198 cm
66¾ kg 279 cm 203 cm
63¾ kg 284 cm 215 cm
60½ kg 290 cm 226 cm
57¼ kg 295 cm 231 cm
54 kg 300 cm 236 cm
51 kg 305 cm 244 cm
Czary napisał/a:
Najlepiej nie mieć prawka A bo przy takim złapaniu dostajesz mandat za brak kat. a pkt Ci nie dadzą bo nie mają ich przypisać do kat. której nie masz.
Jeśli się mylę to niech ktoś poprawi.
No właśnie tak nie jest. Punkty są przypisane do osoby, nie do kategorii. Co więcej, po ostatniej nowelizacji, możesz dostać punkty nawet nie mając prawa jazdy. Brat w zeszłym roku dał się złapać na radar odblokowanym skuterem. Nie miał wtedy jeszcze prawka, a nie dość ze zabrali mu dowód rejestracyjny, to dostał jeszcze stówę mandatu i dwa punkty za przekroczenie prędkości. Sam policjant stwierdził, że punkty przyznaje, ale nikt nie wie co się stanie jak delikwent bez prawka zbierze ich większą ilość...
Kamerzysta bez instynktu samozachowawczego:D
Najpierw zapierdziela jak dziki a potem jak widzi że go policja mija to zamiast szybko zahamować silnikiem i zawrócić to sam podjeżdża do policji żeby ta mu prawko zabrała
Najpierw zapierdziela jak dziki a potem jak widzi że go policja mija to zamiast szybko zahamować silnikiem i zawrócić to sam podjeżdża do policji żeby ta mu prawko zabrała

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie