ŚMIEĆ !!!! - Którego złapano podczas włamania do sklepu komputerowego w maju 2012, postanowił w listopadzie 2012 wziąć drugiego ŚMIECIA !!! i zastraszyć pracowników w/w sklepu, zapewniając ich o totalnej demolce sklepu i dojechaniu pracowników..... co z tego wynikło...??
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-07, 13:03
haha miotało nimi jak ruskami na autostradzie

Piwo !!!!!
komentarz z yt
Cytat:
śmieciem to jest typ w szarej bluzie..ciemnota łyknie każdy komentarz dopisany pod filmikiem..ja widze tutaj pobicie 2 rozmawiających gości..agresorem w tej sytuacji jest facet który rzucił się z łąpami na 2 niewinnych gosci..a to ze cos mogli do niego mówic nie jest zadnym usprawiedliwieniem by łamać prawo o nietykalności cielesnej..to podstawowe prawo kazdego człowieka..mam nadzieje ze gosc w szarej bluzie stanie przed sadem i zostanie za swoj czy odpowiednio ukarany
ręce opadają
konto usunięte
2013-02-07, 13:16
kupsobiegrzejnik, Widać, ze troll albo niedojeb :/
Na pewno premię dostał wysoką
konto usunięte
2013-02-07, 13:26
E... następnym razem monitoring wyłączyć a tych cwaniaków do piwnicy i zrobić im z dupy jesień średniowiecza jak w Pulp Fiction. Więcej satysfakcji i dodatkowy urok ogłoszeń zrozpaczonej matki "Mój biedny synek zaginął... a taki był dobry i kochany" A jaki byłby pożytek społeczny... Teraz to każdy z własnej kieszeni finansować im musi wikt i opierunek a lepsi z więźnia nie wyjdą. Amunicja jest tania, oduczy to może wszystkich bezużytecznych darmozjadów robienia gnoju.
konto usunięte
2013-02-07, 13:51
Cała komenda się zjechała ...
konto usunięte
2013-02-07, 13:52
konto usunięte
2013-02-07, 14:01
konto usunięte
2013-02-07, 14:36
Aż mi oczy się zaszkliły, brawo!
Ale z nich mega przegrywy :DDD
Pabianice!!
grzechu5444 jak im nikt nie udowodni jak ma 2 świadków w sklepie!! jebnij się w łeb!!