P0lka za barem, ale już wyćwiczona
Chyba wiem co to za polka...
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyściCo tu widzisz niekulturalnego?
Walenie niemca po kasku ? Tak sie domyslam .

podpis użytkownika
right is rightleft is not right
1 Łódź
2 warszawa .
Dużo mniej się widziało c🤬tych w tam tych rejonach. Z czasem się pewnie to zmieni. Mocno przestępcze tereny może to tym spowodowane
Wrexham to Walia nie Anglia.
Przecież widać, że Walia. Waliła go po tym pustym łbie, jak w Walii.
A mnie bardziej mierzi to jak ubrana jest ta baba... Styl polskiej patologi. Biodrówki na pół dupy, za krótka bluza i bluzka spod tego wystająca, tworząc sylwetkę płaskiego prostokąta. Brakuje żeby z nad tych spodni jej się coś wylewało 🤦
Nie przesadzaj. Wygląda jak ekspedientka w typowej Żabce. Nawet ma mniej dziar niż nasza lokalna Karyna
A mnie bardziej mierzi to jak ubrana jest ta baba... Styl polskiej patologi. Biodrówki na pół dupy, za krótka bluza i bluzka spod tego wystająca, tworząc sylwetkę płaskiego prostokąta. Brakuje żeby z nad tych spodni jej się coś wylewało 🤦
Zapomniałaś o sp🤬olonym połączeniu kolorów, gdzie nic do siebie nie pasuje i wygląda jakoś tak bezdusznie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Zapomniałaś o sp🤬olonym połączeniu kolorów, gdzie nic do siebie nie pasuje i wygląda jakoś tak bezdusznie.
Faktycznie, umknęło! Dobrze, że jesteś

[ Dodano 2025-03-10, 15:19 ]
Nie przesadzaj. Wygląda jak ekspedientka w typowej Żabce. Nawet ma mniej dziar niż nasza lokalna Karyna
Czy wygląda lepiej czy gorzej to już inna kwestia. Styl jest wzięty z polskiej patologi i mimo lepszych warunków to wciąż jest to niekorzystny dobór odzienia

podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm freeNie sądzę by w tych szotach było coś więcej niż 25%
Nie od alkoholu, od trzeciego spojrzenia na barmankę