📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A po co mam prosić żeby ktoś cie umył ? aaa fakt pyrowe oszczędności się kłaniają ;P Pyrowatość z p🤬deczki nigdy nie wyjdzie - oszczędności na każdym kroku

Jesteś głupszy niż nawet warszawska norma przewiduje. Nie sądziłem, że nie zrozumiesz nawet tak prostego sarkazmu
Kończę tę wymianę zdań, bo już za bardzo obraża ona moją inteligencję.
p.s. Na wschód od Konina, Azja się zaczyna! Nie pozdrawiam

p.s. Na wschód od Konina, Azja się zaczyna! Nie pozdrawiam

zanim stwierdzisz że ktoś jest głupszy od takiej pyry jak Ty przeczytaj dokładniej post i zrozum "sarkazm"...
Ty jesteś głupszy od pyry leżącej na polu
Do mnie to Ci jeszcze lata świetlne brakują. A stwierdziłem to już po pierwszej Twojej wypowiedzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie