Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-23, 17:28 5
Jarrt napisał/a:

Obrazek

Zgłoś
Marsto 2013-06-23, 17:30 6
Zgłoś
boogeyman 2013-06-23, 17:31 2
Cholerna propaganda, tak to wygląda:
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 17:36
temu od alkoholu włosy gęstsze się zrobiły
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 17:44
Reasumując: meta wyniszcza, ode hery rosną wąsy, po alkoholu zmienia się kąt widzenia, a po weedzie się uśmiechniesz

Co do dwóch ostatnich ciężko się nie zgodzić
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 17:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Henboh 2013-06-23, 18:18 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 18:19 1
boogeyman napisał/a:

Cholerna propaganda, tak to wygląda:
Obrazek

Młody, nie szpanuj moją przeróbką z tematu o pisklaku, ti ti ti

sadol.pl/pisklatko-vt206815.htm
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 19:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 19:42
@up

Eee..ee...siema Ty Jednak mnie pamiętasz?
Zgłoś
ellsworth 2013-06-23, 20:04 2
Henboh napisał/a:

Już ci tłumaczę dla czego:
Alkohol jest legalny, marichuana nie.
A co do plusów i minusów, to pomijając wszystko inne, alkohol ma znacznie większy wpływ na otoczenie i zdecydowanej większości przypadków jest to wpływ negatywny (aż po utratę życia osób trzeźwych: pijani kierowcy) A mimo to, to alkohol można legalnie konsumować, a marichuany nie.

Nie mniej fakt, taki sposób tłumaczenia, raczej nie przekona zbyt wielu osób.

Nie rozumiem, dlaczego narkomani zawsze postulują legalizację narkotyków powołując się na legalność alkoholu. To jest jakiś absurd! Z jednej strony dostrzegają zgubny wpływ alkoholu, a z drugiej chcą jeszcze narkotyków legalnych?!? Czyżby wyznawali zasadę "leży? to jeszcze mu dokopmy!" czy po prostu mózg się im lasuje od tego 'zioła'?

Jestem w stanie zrozumieć, gdyby nielegalność narkotyków była dla nich argumentem do delegalizacji alkoholu (choć jest to oczywiście niewykonalne, choćby dlatego że alkohol tworzy się samoczynnie i trudno kogoś zamknąć np. za to, że w upalne dni przetrzymał dłużej owoce, ale pomińmy to...), ale oni zawsze na odwrót legalny alkohol->legalizacja narkotyków, co jest po prostu piramidalną głupotą, nie do pojęcia dla normalnego, niezaćpanego człowieka.
Zgłoś
biggizon 2013-06-23, 20:20 1
Nie palcie tej trawy, bo od tego skóra ciemnieje.
Na tym zdjęciu młody Obama ma jasną skórę, a teraz co sie z nim stało.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-23, 20:55 2
Zgłoś
kroplowa 2013-06-23, 21:31 4
Pieprzeni socjaliści. Co was obchodzi co kto robi ze swoim ciałem? Wy to najwyżej możecie zabraniać swoim dzieciom, ale nie obcym ludziom! Chcą to niech sobie biorą, ich problem nie wasz. Tym bardziej, że owoc zakazany smakuje najbardziej. Czyli idąc w drugą stronę, legalne zielsko nie byłoby już takie popularne.

Co do samego zielska to fakt. Nadużywanie wody też by się źle skończyło. Jak będziecie przesadzali to fakt radość z życia jest, ale pożytku żadnego z takiego obywatela. Wesołe warzywko Także z głową!
Zgłoś
Henboh 2013-06-24, 1:08 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem