Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mesjans 2025-01-28, 23:21
Nazbierał dupochłonów.
Zgłoś
smc 2025-01-29, 0:02
Pedał.

Maca takie dupki i nawet mu nie drgnął.
Zgłoś
bryzagtw 2025-01-29, 1:26
jebie kartelem
Zgłoś
Baronessa 2025-01-29, 1:29
Quassar napisał/a:

ale w sumie nadal taka lepsza niż wredna gruba p0lka ...

Ja bym jednak podbijał do tej wrednej grubej pOlki...

Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-01-29, 1:32
Baronessa napisał/a:

Ja bym jednak podbijał do tej wrednej grubej pOlki...

Wszyscy już to wiedzą. 😃
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-29, 1:45
Czyli na emeryturze trzeba będzie dorabiać na basenie?
Zgłoś
Gieros35 2025-01-29, 2:40
Dziadek trochę jak do jeża sie zabiera, ale trzeba przyznać, że i tak odważnie jak na córki
Zgłoś
trawa 2025-01-29, 3:02 1
Bardzo niedokładnie smaruje. Po rowie nie wtarte nigdzie. Jak coś robisz to rób dobrze,a ten wcale się nie stara.
Druga sprawa że większość dup w tej pozycji wygląda w miarę,bo grawitacja sprzyja,a jak sie podniosą to na jaw wychodzi płaskodupie.Jedna zlana linia gdzie nie da się znaleźć granicy między udem a pośladem.
Zgłoś
Liczer 2025-01-29, 3:17
Oby tylko nie trafił na tranzystora
Zgłoś
Dualamangor 2025-01-29, 3:32
Kiedyś miałem okazję spotykać się z portugalką,mają te dupska.
Zgłoś
lysy-72 2025-01-29, 4:29
Pojemniki na spermę.
Zgłoś
Adrian92 2025-01-29, 4:56
To wcale nie jest jakaś wielka sztuka mieć fajny, jędrny i odstający tyłek. Wystarczy trochę poćwiczyć i to nawet w domu. Mam koleżankę która jest z twarzy takie 4/10 ale co ma k🤬a dupę to szok, 10/10 jak nic. Jak mówi, to efekt głównie robienia regularnie przysiadów. Da się? Da się.
Zgłoś
piotrszymek 2025-01-29, 5:35 3
maja wszystko co trzeba.Ładne plecki,ładne dupeczki,proste i zgrabne nogi i zadbane stopy.
Co wiecej chciec?
Zgłoś
kowboj 2025-01-29, 5:46
wyglądają jak muzeum figur woskowych. Dupska mocno zrobione. Ciekawe co w ogóle mają naturalnego i czy w ogóle cos takiego jest.

smc napisał/a:

Pedał.
Maca takie dupki i nawet mu nie drgnął.

w jego wieku to już różnie ze staniem kuźki może być takte wiesz....
Zgłoś
ZiooMall 2025-01-29, 6:12
Adrian92 napisał/a:

To wcale nie jest jakaś wielka sztuka mieć fajny, jędrny i odstający tyłek. Wystarczy trochę poćwiczyć i to nawet w domu. Mam koleżankę która jest z twarzy takie 4/10 ale co ma k🤬a dupę to szok, 10/10 jak nic. Jak mówi, to efekt głównie robienia regularnie przysiadów. Da się? Da się.

Jakbyś widział przynajmniej raz dziennie jakaś dziewczynę to byś wiedział że większość tych co z ryja paszczur ma dupe zdrową i na odwrót
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie