Pedał.
Maca takie dupki i nawet mu nie drgnął.
Quassar napisał/a:
ale w sumie nadal taka lepsza niż wredna gruba p0lka ...
Ja bym jednak podbijał do tej wrednej grubej pOlki...
Baronessa napisał/a:
Ja bym jednak podbijał do tej wrednej grubej pOlki...
Wszyscy już to wiedzą. 😃
Czyli na emeryturze trzeba będzie dorabiać na basenie?
Dziadek trochę jak do jeża sie zabiera, ale trzeba przyznać, że i tak odważnie jak na córki
Bardzo niedokładnie smaruje. Po rowie nie wtarte nigdzie. Jak coś robisz to rób dobrze,a ten wcale się nie stara.
Druga sprawa że większość dup w tej pozycji wygląda w miarę,bo grawitacja sprzyja,a jak sie podniosą to na jaw wychodzi płaskodupie.Jedna zlana linia gdzie nie da się znaleźć granicy między udem a pośladem.
Oby tylko nie trafił na tranzystora
Kiedyś miałem okazję spotykać się z portugalką,mają te dupska.
To wcale nie jest jakaś wielka sztuka mieć fajny, jędrny i odstający tyłek. Wystarczy trochę poćwiczyć i to nawet w domu. Mam koleżankę która jest z twarzy takie 4/10 ale co ma k🤬a dupę to szok, 10/10 jak nic. Jak mówi, to efekt głównie robienia regularnie przysiadów. Da się? Da się.
maja wszystko co trzeba.Ładne plecki,ładne dupeczki,proste i zgrabne nogi i zadbane stopy.
Co wiecej chciec?
wyglądają jak muzeum figur woskowych. Dupska mocno zrobione. Ciekawe co w ogóle mają naturalnego i czy w ogóle cos takiego jest.
smc napisał/a:
Pedał.
Maca takie dupki i nawet mu nie drgnął.
w jego wieku to już różnie ze staniem kuźki może być takte wiesz....
Adrian92 napisał/a:
To wcale nie jest jakaś wielka sztuka mieć fajny, jędrny i odstający tyłek. Wystarczy trochę poćwiczyć i to nawet w domu. Mam koleżankę która jest z twarzy takie 4/10 ale co ma k🤬a dupę to szok, 10/10 jak nic. Jak mówi, to efekt głównie robienia regularnie przysiadów. Da się? Da się.
Jakbyś widział przynajmniej raz dziennie jakaś dziewczynę to byś wiedział że większość tych co z ryja paszczur ma dupe zdrową i na odwrót