Ciekawe jak taki gość łapie taksówkę
Niestety ale loga z gifa nie mam jak usunąć. Z resztą nie chce mi się
Novac napisał/a:
Niestety ale loga z gifa nie mam jak usunąć. Z resztą nie chce mi się
Było ciężko ale dałem radę.
n................4
2013-09-05, 19:14
D................s
2013-09-05, 19:19
Obawiam się, że w praktyce facet, który efektownie przebija szybę, nie zdążyłby wyjąć tej maleńkiej pukawi, nim kierowce odpali serię.
F................i
2013-09-05, 19:25
W praktyce jakby sp🤬alał to by w kilka sekund miał w samochodzie kilo pestek i po sprawie dzięki cześć
Niestety ale loga z gifa nie mam jak usunąć. Z resztą nie chce mi się - Jak polityk naprawde nie potrafi a kręci eby nie wyjsc na idiote.
P................a
2013-09-05, 19:52
Dla Ciebie
Skopiowane od Chucka Norrisa
p................k
2013-09-05, 20:26
I znowu Łada:)
podpis napisał/a:
Było ciężko ale dałem radę.
Obrazek
No to żeś mnie rozje*ał
Bila
2013-09-05, 21:17
W p🤬dę sobie wskoczy,bo w normalnych autach przednia szyba jest klejona,więc tylko na pokazach może oknem do środka wskakiwać.Jak patrzę na te filmy ze specnazem to na siłę chcą ich wypromować na terminatorów,coś mi się widzi ze nie takie one straszne.
scenariusz maja dobry ale aktorzy c🤬jowi,.
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
Dobra mam już wersję "filmową" z fajnym podkładem muzycznym. Niestety uploader sadistica nie ogarnia tej strony więc wrzucam link.
penera.pl/24738/tak_wchodzi_specnaz.html
Mam nadzieję że nie będzie warna :/
G................9
2013-09-06, 10:06
przecież tak sprawdzają OC w Rosji
B................t
2013-09-06, 11:43
Z miejsca mówię że nie jestem ekspertem ale czytałem kiedyś książeczkę o wszystkich różnych specjalnych służbach (jak ktoś będzie zainteresowany to podam wszystkie dane wydawnictwo itp) i było tam napisane że chłopcy ze SPECNAZ'u mają zawsze widoczną charakterystyczną marynarską koszulkę przy kołnierzu, te biało niebieskie paski. Więc to pewnie oddział jakiejś specjalnej policji czy coś.
K................3
2013-09-06, 13:52