Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-19, 9:18 1
jak kogoś nie stać to narzeka
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 9:33 4
Nie kupuje tego gówna!

Zgłoś
NWC 2012-09-19, 10:28
Apple to lipa. Miałem 3G, na początku był ok, później wyszła AKTUALIZACJA po której strasznie zaczął się wieszać... Moim zdaniem to telefon nie wiem dla kogo, wiele ludzi go ma, może i fajnie wygląda ale co z tego jak trzeba płacić nawet za to jak się cos wysyła przez BLUETOOTH zajebiście! Teraz mam Galaxy S3 i polecam
Zgłoś
Magnic 2012-09-19, 11:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 11:22 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 11:36
Zgłoś
Pleso93 2012-09-19, 12:09
Ja już mam trzeci rok swojego Sony Ericssona C902 i jestem z niego zadowolony. Joł, pis, hip-hop.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 12:18
Od 3 lat uzywam ipada srednio 3-4 godziny dziennie. Nigdy mi sie nie zawiesil, nigdy nie musialem go naprawiac. Jest to bezwatpienia najbardziej wydajny i mobliny sprzet do przegladania sieci.
Zgłoś
bania88 2012-09-19, 12:56
A ja mam BlackBerry I wedlug tego co mowia w telewizji to jestem super znana gwiazda
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 13:18 2
A ja mam trądzik i nie widzę w tym wszystkim sensu.
Zgłoś
Szwancolot 2012-09-19, 13:58
lohan napisał/a:

ja swojego ip4 od razu po premierze u operatora w niemczech za 1 euro bralem przy srednim abo, gdzie w polsce przy srednim abo trza bulic niewiadomo ile...

Witam folksdojcza na forum.
Zgłoś
darecki328 2012-09-19, 16:07
Dakanred, High Five za Frontside
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 16:41
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-09-19, 18:18
Zgłoś
wedzio 2012-09-20, 0:39
to tak jak kiedyś były czasy czy jesteś za legia czy widzewem....
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem