👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Apple to lipa. Miałem 3G, na początku był ok, później wyszła AKTUALIZACJA po której strasznie zaczął się wieszać... Moim zdaniem to telefon nie wiem dla kogo, wiele ludzi go ma, może i fajnie wygląda ale co z tego jak trzeba płacić nawet za to jak się cos wysyła przez BLUETOOTH zajebiście! Teraz mam Galaxy S3 i polecam

Ja już mam trzeci rok swojego Sony Ericssona C902 i jestem z niego zadowolony. Joł, pis, hip-hop.

Od 3 lat uzywam ipada srednio 3-4 godziny dziennie. Nigdy mi sie nie zawiesil, nigdy nie musialem go naprawiac. Jest to bezwatpienia najbardziej wydajny i mobliny sprzet do przegladania sieci.
A ja mam BlackBerry
I wedlug tego co mowia w telewizji to jestem super znana gwiazda

lohan napisał/a:
ja swojego ip4 od razu po premierze u operatora w niemczech za 1 euro bralem przy srednim abo, gdzie w polsce przy srednim abo trza bulic niewiadomo ile...
Witam folksdojcza na forum.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie