Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MIhau_ 2013-06-29, 11:14
Rahauwa napisał/a:

k🤬a, ostatnio Zgorzelec zaprezentował nam film pod tytułem sadistic.pl/zrobisz-mi-loda-vt210757.htm

Jak to na sadolu, c🤬ja wiesz, ale duzo sie produkujesz... Powiedz mi, w ktorym miejscu w Zgolu znajde takie centrum handlowe?
Zgłoś
teken 2013-06-29, 11:33
O k🤬a. Próbuję sobie to jakoś wyjaśnić, może nie miała wyjścia czy coś. Ale k🤬a nie wychodzi mi to

podpis użytkownika

Zgłoś
artiee 2013-06-29, 16:43
SZAJBAAA napisał/a:

Co za kretyn zostawia auto na luzie i zaciąga ręczny?
W zimie też tak robisz?

Samochód ZAWSZE zostawia się na biegu!

Ajajaj jakiś Ty oświecony, proste że na biegu się zostawia, lecz czasem można zapomnieć jakimś cudem. Widać Ty należysz do nieomylnych...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-29, 16:45
artiee napisał/a:

Ajajaj jakiś Ty oświecony, proste że na biegu się zostawia, lecz czasem można zapomnieć jakimś cudem. Widać Ty należysz do nieomylnych...

W tym wypadku tak. Nie mam zielonego pojęcia jak można zapomnieć zostawić na biegu... To po prostu nawyk.
Od prawie 9 lat jakoś nigdy mi się nie zdarzyło "zapomnieć".
Zgłoś
H4NNIB4L 2013-06-29, 18:30
Na polskich blachach był
Zgłoś
Rahauwa 2013-06-29, 18:55
MIhau_ napisał/a:

Jak to na sadolu, c🤬ja wiesz, ale duzo sie produkujesz... Powiedz mi, w ktorym miejscu w Zgolu znajde takie centrum handlowe?

ktoś jebnał postem że to Carrefour Zgorzelcowy, to sobie pomyślałem ;d
Zgłoś
artiee 2013-06-30, 11:23
SZAJBAAA napisał/a:

W tym wypadku tak. Nie mam zielonego pojęcia jak można zapomnieć zostawić na biegu... To po prostu nawyk.
Od prawie 9 lat jakoś nigdy mi się nie zdarzyło "zapomnieć".

Przyjdzie czas i na Ciebie. Też mam w nawyku ale, zdarzyło się tylko raz, a samochód uciekł na moich oczach na ulicę z parkingu. Jakoś tak się zagadałem ze znajomym, samochód jakiś czas stał odpalony więc biegu nie mogłem wrzucić. Zgasiłem, wysiadłem a tu samochód jedzie.
Zgłoś