@mis_kudlacz
I na wuj się spinasz jakbym ci kapucyna z tyłu załadował?
konto usunięte
2013-08-08, 0:22
@up
Współwłaścicielem (a może i właścicielem w tym momencie) serwisu jest z tego, co piszą w sieci, Dymitr Głuszczenko (właściciel m.in. kwejka). Ciekawe jest skąd ma pieniądze na wszystkie swoje startupy i jaki jest cel kupna sadistica, portalu który miał być "specyficzny" i zamienienia go pomału w drugiego takiego "niegrzecznego kwejka"? Mnie się wydaje, że takie serwisy są kopalnią wiedzy o poglądach użytkowników, podobnie jak Facebook, im więcej użytkowników tym więcej informacji, stąd dopuszczanie wszelkiej informacji, o ile nie jest spamem. Wprawdzie do niepoprawnych światopoglądowo jeszcze nie strzelają, bo to teraz niemodne, ale haki warto zbierać, co nie? Może za 10 lat pokaże się komuś co umieszczał na "niegrzecznym" serwisie i nagle jego kariera polityczna/biznesowa się zakończy? Coś za dużo ostatnio tych genialnych młodych biznesmenów na świecie - od zera do milionera, prawie jak w raju...
Ta - sadistic to komeracha!
Ból dupy jakby ktoś ławkę pod blokiem zajął.
No nie rozszyfrowałeś mnie. Co ja teraz ze sobą zrobię... Pewnie skończyłeś gimnazjum i zaczynasz ogólniaka po wakacjach. Kozaczysz jakbyś co najmniej z Iraku z ciężkimi obrażeniami wrócił. Ogarnij się
A po drugie liczba 96 ma wiele znaczeń. Myśl gimbusku myśl może w końcu coś do tej łepetynki wpadnie ciekawego.
Dziękuję za oddanie mi należytej czci miszczu. Pozwolę ci się opalać w blasku mojej zajebistości.
Cybershogun, Sadistick jest jakby mega ugrzeczniony. Jak wchodziłem randomowo ze 2-3 lata temu, to coś sie tutaj działo. Teraz są, usuwane posty z hard i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego. Myślałem ze na Harda można wrzucać wszystko najgorsze, bez ograniczeń.
Zarammoth
Daj se spokój z tym "Bossem", typowy troll. Nie podlewaj to zwiędnie