👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przecież ona nie użyła jego prawdziwej szczoteczki! Wyraźnie powiedziała to pod koniec nagrania!
klaciorz napisał/a:
Nie wiem co emotka "samobój" ma wspólnego z tym filmem.
Ktoś tu chyba chciał dostać buffa 10 do piw
Za dużo gier internetowych cieciu. Wyjdź na dwór bo przyrośniesz do kompa

lepsza panienka z chorym poczuciem humoru niż w ogóle bez niego

@upy
Sam jesteś tępy. Jakbyś przynajmniej łaskawie zobaczył filmik do końca albo zapoznał się - z tak enigmatycznym chyba dla Ciebie - językiem angielskim, to bys wiedział że to nie była prawdziwa szczoteczka tego kolesia -.-
Sam jesteś tępy. Jakbyś przynajmniej łaskawie zobaczył filmik do końca albo zapoznał się - z tak enigmatycznym chyba dla Ciebie - językiem angielskim, to bys wiedział że to nie była prawdziwa szczoteczka tego kolesia -.-
Ludzie... przecież ona nie robiła tego jego szczoteczką jak już powiedział telagrin. Przynajmniej wesoło mieli, a drzwi nowe można wstawić
Nie wyglądali na takich, których na nowe nie stać

kurde liczyłem z początku na mega cepa
w sumie do końca na niego liczyłem
ale z happy endem bajka
fajnie że ludzie w miłości robią sobie psikusy
joke :|

joke :|

Bendar napisał/a:
drzwi nowe można wstawić
Tyś chyba nie Polak, wyszpachlować, zamalować.

koleś ma jakieś problemy emocjonalne. normalny facet skończył by myć zęby i olał jej kiepski żart.

koleś ma jakieś problemy emocjonalne. normalny facet skończył by myć zęby, wyrzuciłby szczoteczkę i całą sprawę olał bo zawracania dupy nie warta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie