📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hahahaha ja w sobote nie ide z koszyczkiem! Juz to zakomunikowalem mamusi. Ale mimo wszystko jeszcze 2 lata jak tylko dokoncze sobie mieszkanie z dala od domu, przeprowadze sie i good bye religio. Nie interere mnie co sie dzieje w tej wierze. A najbardziej mnie denerwuja swieta. wiadome, wszystko zalezy od rodziny jak masz fajne dziecinstwo fajne swieta to i kosciol Ci w niczym nie przeszkadza, a jak masz ciulasnie to mimo wszystko najbardziej sie to na wierze odbija. przynajmniej u mnie. Pozdro dla wszystkich nierobiacych na zlosc mamusi i wytrzymujac to biadolenie klerykow. Nie jestescie sami!
cocaine.animals napisał/a:
I nie wracaj
Cieszy mnie, że dobrze mi życzysz

Nie zamierzam.
soqu1 napisał/a:
Wasze, katoli, niedoczekanie !
NIe jestem debilem jakimś żeby uczestniczyć w religijnych rytuałach.
Ani ja ani mój mały syn !
Śmiejemy się do bólu ryja z bezmyślnych baranów i owiec podążających z koszyczkami sami nie wiedzą po co i dlaczego.
@up na początek naucz się wrzucać obrazki debilu.... ( Niech Twojego syna porwie jastrząb )
jeśli dajesz się zmuszać w wierzenia czyjejś religii, przez kogokolwiek , nawet mamę, to powinniście pogadać o wzajemnym poszanowaniu

Czytam te komentarze i stwierdzam, że fajnie jest mieć te 25 lat, a nie 13 jak większość "sadoli".
Ps. Boga nie ma
Ps2. Nie, nie idę do koscioła święcić jajka, mam to w dupie.
Ps. Boga nie ma
Ps2. Nie, nie idę do koscioła święcić jajka, mam to w dupie.

a przypomnijcie sobie cywilne chrzty, które miały miejsce za komuny...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie