👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Resider napisał/a:
Dlatego w polsce takich akcji nie robia bo babka odrazu by miala nos zlamany
![]()
Bo tutaj odruchem obronnym jest cios w ryj, a tam zasłonięcie głowy i piszczenie.
Tajowie uwielbiają wierzyć w duchy i bać się ich. Mają czasem dobre horrory na których bazuja amerykańskie remake
Na peeh, jet meee! Kob kun krap!

Na peeh, jet meee! Kob kun krap!

To są efekty oglądania durnowatych filmów typu ring czy klątwa. Niby głupi film, a oddziałowuje na psychikę już do końca życia.

1:28 <-> ta dwójka, która zaczęła to między sobą kopać totalnie mnie rozbroiła.
Swoją drogą, co jeśliby ktoś zszedł na zawał przy takiej wkręcie?

Swoją drogą, co jeśliby ktoś zszedł na zawał przy takiej wkręcie?

nie wierze w żadne nadprzyrodzone cosie, ale gdyby mi się coś takiego zdarzyło to bym zakasztanił całą podłogę

zajebiste poczucie humoru maja azjaci
no i azjatki to juz wogole nawet taka odmalowana zabralbym do siebie i ...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie