"Moja ciocia ma ptaszka jestem z tego dumna"
"Nauczyciel mojej siostrzenicy jest (tfu) gejem,jestem z tego dumna"
Szykuje nam się nowy porządek i nowe definicje starych pojęć,ehhhhh
To rude to Rafalala,jak ktoś nie wie co to,niech poszuka w sieci
b................0
2012-09-14, 18:14
Taka parada to wspaniały pomysł! Zebrać dewiantów razem i poczęstować serią z ckmu

Kto oglądał ostatniego Rambo, ten wie ocb.
Nie ma żadnego genu. Co jakiś czas krzyczą, że odkryli, a potem jest malutkim druczkiem sprostowanie, że jednak nie.
podpis użytkownika
W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
P................n
2012-09-14, 18:23
Paskudny Stary Dżon napisał/a:
Nie ma żadnego genu. Co jakiś czas krzyczą, że odkryli, a potem jest malutkim druczkiem sprostowanie, że jednak nie.
Tak czy inaczej homoseksualizm jest w przyrodzie powszechny i coś tam za niego odpowiada. Zwierzęta nie mają świadomości, a więc to musi mieć podłoże genetyczne.
b................y
2012-09-14, 18:47
:| - nic dodać, nic ująć (ten koleś powinien sobie za to odjąć "ptaszka", jak już robi z siebie cipe) [sic]
l................5
2012-09-14, 18:48
Widze ze homofaszyzm wchodzi na wyzszy pulap. No tak bo jak ktos jest z flagi dumny to jest jakims staromodnym zwyrodnialym czcicielem Adolfa, Ale promowanie dewiacji jest juz fajne i akceptowane. Juz wkrotce transparenty 'dymam 2 latke i jestem z tego dumny' 'posuwam nadgnite zwloki bez glowy i jestem z tego dumny' , 'Moja ciocia to delfin i jestem z tego dumna'
Też mam ptaszka i też jestem z tego w c🤬j dumny.
J................E
2012-09-14, 18:59
Dasz w dupę dziecku na mieście bo jest niegrzeczne to mogą Ci je zabrać pod zarzutem znęcania się i nie zapewniania dziecku odpowiedniego wychowania. A TO ma być dobre wychowanie? Świat idzie na dno. Chociaż nie, już jest na dnie i kopie głębiej...
Wiecie co, może skazuję się na lincz tym komentarzem(tak, zauważyłem, że prawie wszystkie są podobne) ale tak naprawdę to nie mam nic do homoseksualistów (zniewieściałe pedałki to inna sprawa), którzy się z tym nie afiszują (i nie zakładają rodziny - nie dla psa kiełbasa!). Niech sobie w domu kutacha w co chcą wkładają, wyj🤬e!
Uważam że takie demonstracje i tęczowe pielgrzymki oraz osoby biorące w nich udział powinny być tępione.
C🤬j tam! Żeby chociaż na każdą heteroseksualną demonstrację przypadała jedna kolorowa to i tak byłoby cicho!
Niech robią co chcą, ale niech wyp🤬alają od dzieci.
k................0
2012-09-14, 19:08
Ja p🤬le... co z tego dziecka będzie jak w tatkim gronie się będzie wychowywać. Prawa rodzicielskie odebrać wszystkim ciotopedałom
p................2
2012-09-14, 19:09
Cytat:
Dasz w dupę dziecku na mieście bo jest niegrzeczne to mogą Ci je zabrać pod zarzutem znęcania się i nie zapewniania dziecku odpowiedniego wychowania. A TO ma być dobre wychowanie? Świat idzie na dno. Chociaż nie, już jest na dnie i kopie głębiej...
Publiczne gw🤬cenie analne dziecka nie jest raczej odpowiednią metodą wychowawczą...
S................i
2012-09-14, 19:11
Jestem nietolerancyjny i jestem z tego dumny!
Jestem biały i jestem z tego dumny!
Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
Mam konto na sadistic.pl i jestem z tego dumny!
Tolerancja oznacza ,że toleruje a nie akceptuje... a co do tego dziecka, które jeszcze w ogóle nie ogarnia tematu a jest mu coś wmawiane, za to powinni nabijać na pal.
J................E
2012-09-14, 19:13
pinkie222 napisał/a:
Publiczne gw🤬cenie analne dziecka nie jest raczej odpowiednią metodą wychowawczą...
Głodnemu chleb na myśli