Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:07
Taki mały dzwonek...
konto usunięte • 2012-08-07, 11:55
Skoro jest jakaś moda na ścinanie słupów, to i ja dorzucę coś od siebie Akcja z tamtych wakacji, wracałem z kumplem znad wody. Z podporządkowanej wyskoczył dostawczak. Ostre odbicie w jedną i drugą, zarzuciło dupą, krawężnik, chodnik, i betonowy słup fi 50 Na zegarku mieliśmy jakieś 130. Strażacy nie mogli nam uwierzyć że to my jechaliśmy tym autem i że nas nawet nie drasnęło Fart w h🤬j trzeba przyznać...

A oto efekt:

Sorki za jakoś, ale i tak widać jak nie wiele brakło
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 2:21
I że to nie BMW sam się dziwię przecież tylko one się mogą rozwalać na tym forum.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 2:29
I wszyscy dobrze wiedzą, jak kończą się takie historie, typu "oszukać przeznaczenie" ;>
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 8:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 8:49
brzoza napisał/a:

alez nie ma co wspolczuc przyjacielu, bo fi podaje sie w mm a nie cm i to nie tylko obiektow drogowych jak pisze ssiruuvi, ale wszystkich innych
nie jestem zlosliwy czy cos, to po prostu informacyjnie
pozdro

kolega po prostu jest stolarzem, oni podają w cm
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 10:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 15:57
Się wyklepie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 18:12
miałeś szczęście kolego że auto było spawane z dwóch i cała siła rozeszła się po rozerwaniu
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-08, 20:14
Zgłoś
petr20 2012-08-09, 19:51
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-10, 13:45
Zgłoś
RedBullo 2012-08-10, 22:14
oo Honda Civic w sedanie, zupełnie jak moja.... nigdy wiecej bańki nie przekroczę
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-18, 12:22
Witam widze ze tu kolega podpiol sie pod moj wypadek z tamtego roku a dokladnie mial miejsce 22 wrzesnia ubieglego roku w Tarnów-Krzyz gdzie jechalem akurat z kolezanka filmik zrobiony juz na 2 dzien po scholowaniu bo wypadek byl noca a kolega proboje z siebie zrobic gwiazde:) a co do tego wypadku to akurat dobrze byla zrobiona ta honda bo nie bylo widac a miala dupe spawana i zlamala sie na spawie a zatrzymalem sie na ogrodzeniu prywatnej posesji a co do slupa to byl jeszcze starego typu podwojny zbrojony slup elektryczny
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem