📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak będzie sprzedawać brykę i facet się będzie pytał czy auto było bite? To ciekawe co powie?
Ze dwa lata temu, no może trzy, takie gradobicie było w Rumii i Redzie. Do dziś widzę auta które wyglądają podobnie do sera, albo raczej jak piłeczka do golfa

metal15 kompletnie nie podnieca mnie pisanie "ciętych" ripost dla gimbazy,spuść parę dzieciaku

wie ktoś jak się naprawia takie wgniecenia? czy auto całe w szpachli będzie później?
są specjalne urządzenia do wyciagania blachy ale po czyms takim ciezko bedzie znaleźć punkt odniesienia tak ze gumowy młotek i jazda

@up to powiedz jaki rejon to sprawdzimy czy prawisz jasno i szczerze czy tylko się chwalisz jak na gimbusa przystało
Kilka lat temu u nas było podobnie. Ojciec ma zamrożone 2 kule gradu wielkości pomarańczy. Samochód od ojca ładnie wygladał ;D cała maska i dach powgniatany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie