A chciał tylko zobaczyć pieroga
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.@Marian_Koniuszko
to gada ten co na streemie jadł kozy ?
@Marian_Koniuszko
A c🤬j mu w morde bohaterowi.
Tamten koles nie nagral niczyjej twarzy więc mogl sobie te nogi zachowac na aparacie, a jak szmacie przeszkadza ze ktos ja akurat nagral to niech sp🤬ala.
Jak ktos jest na wakacjach i nagrywa ludzi w tle to jakos nikt do nikogo sie nie przyp🤬ala.
Ps. I wracajac do kolesia z polski, to nikomu telefonu pod sukienke nie wsadzal
Nagral k🤬ie dupe, ktora ta specjalnie na widok inpodziwianie wystawia.
Ps2.
Powtarzam, spermiarxe bialorycerskie i k🤬y cnotki, c🤬j wam w mordy, wyp🤬alac
A nie mógł tego telefonu jebnąć na ziemie aparatem do góry? jeszcze by podniosła i oddała z uśmiechem
Podajcie mi podstawę prawną zabrania komuś telefonu i grzebania w nim... O ile nie ma hasła.
Są programy co nagrywają filmy tak że tego nikt nie rozpozna no ale - lenistwo.
@Marian_Koniuszko
A c🤬j mu w morde bohaterowi.
Tamten koles nie nagral niczyjej twarzy więc mogl sobie te nogi zachowac na aparacie, a jak szmacie przeszkadza ze ktos ja akurat nagral to niech sp🤬ala.
Jak ktos jest na wakacjach i nagrywa ludzi w tle to jakos nikt do nikogo sie nie przyp🤬ala.
Ps. I wracajac do kolesia z polski, to nikomu telefonu pod sukienke nie wsadzal
Nagral k🤬ie dupe, ktora ta specjalnie na widok inpodziwianie wystawia.
Ps2.
Powtarzam, spermiarxe bialorycerskie i k🤬y cnotki, c🤬j wam w mordy, wyp🤬alac
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Dla nie których to zamało
Dla nie których to zamało
Podajcie mi podstawę prawną zabrania komuś telefonu i grzebania w nim... O ile nie ma hasła.
Są programy co nagrywają filmy tak że tego nikt nie rozpozna no ale - lenistwo.
Dokładnie, siksa zakłada rajstopy bez spodni i wychodzi tak na miasto z cipą na wierzchu a mają problem jak ktoś robi foty xddddddd
Dla nie których to zamało
A zresztą tak robią zwykli stulejarze i konio bijcy
@Marian_Koniuszko
To nie jest naruszenie zasad sadola? Jak można pokazywać czyjąś twarz i pomawiać nie znając faktów, był jakiś wyrok, że można okazywać czyjś wizerunek?