Ktos przetlumaczy?
Wolne tłumaczenie: Jan z Czarnolasu
Zapytał go skąd pochodzi. A on powiedział, że ze Szwarcwaldu. Czyli z Czarnego Lasu.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Zapytał go skąd pochodzi. A on powiedział, że ze Szwarcwaldu. Czyli z Czarnego Lasu.
Wielkie dzieki
Wielkie dzieki
Nie za ma co

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Niedoj🤬a byla twoja matka. Wysrala pozniej takiego niedojeba jak ty. To juz k🤬a pytania zadac nie mozna zeby jakis c🤬l sie nie przyj🤬? Nie kazdy sie uczyl niemieckiego
Sądząc po tekście twoja matka zahaczyłeś gimnazjum, czyli niemiecki pewnie był....pozostaje niedoj🤬ie

Ktos przetlumaczy?
-Woher kommst du?
- Ich komme aus Schwarzwald
--Skąd pochodzisz?
-Z Czarnego Lasu
Schwarzwald =pasmo Górskie w Niemczech, zlepek wyrazów Schwarz - czarny i Wald - las
Sądząc po tekście twoja matka zahaczyłeś gimnazjum, czyli niemiecki pewnie był....pozostaje niedoj🤬ie
Sadzac po twoim niedoj🤬iu, twoja matka byla rzeczywiscie niedoj🤬a. Nie wiem co to gimnazjum. Jestem rocznik 83 a w szkole mialem wybor jakiego jezyka chce sie uczyc debilu.
-Woher kommst du?
- Ich komme aus Schwarzwald
--Skąd pochodzisz?
-Z Czarnego Lasu
Schwarzwald =pasmo Górskie w Niemczech, zlepek wyrazów Schwarz - czarny i Wald - las
Wielkie dzieki

Badenia-Wirtembergia (Baden-Württemberg)
Wbijajcie śmiało, Polaków szanują, murzynów i turków trzymają na smyczy... Potwierdzone info.
Ostatnio byłem w Berlinie, w dzielnicy Stary Spandau i poszedłem sobie na kebab. W środku sporo ludzi, w ogródku piwnym też i sobie usiadłem właśnie na dworze. Po kilku minutach przychodzi starszy gościu z obsługi, z wyglądu raczej pochodzenia bliskowschodniego i powiedział, że ma dla mnie inny stolik i żebym się przesiadł bo obok mnie siedzą mieszkańcy taboru i on nie chce żeby w jego restauracji coś komuś zginęło.