👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rób co chcesz , na droge całus - przez życie pedałuj - niczego nie żałuj .
Dowidzenia , weź w dupe mnie pocaluj .
Dowidzenia , weź w dupe mnie pocaluj .

hahahaha, najpierw ja pojechał, a potem do jednej taryfy wsiedli
widziałem "podobną" akację. Dwóch typów zaczęło się bić, szarpią się równo parę minut, krew z nosa podarta koszulka u jednego, po chwile przestali się bić, przyjechała taksówka, wsiedli jak gdyby nigdy nic i pojechali xD

widziałem "podobną" akację. Dwóch typów zaczęło się bić, szarpią się równo parę minut, krew z nosa podarta koszulka u jednego, po chwile przestali się bić, przyjechała taksówka, wsiedli jak gdyby nigdy nic i pojechali xD

Jedyne co mnie zdziwiło: na buty nie stać a na taksówkę jest?
Zupełnie jak Ci co taksówkami do opieki społecznej podjeżdżają, ach ta mentalność
Zupełnie jak Ci co taksówkami do opieki społecznej podjeżdżają, ach ta mentalność

exculibrus napisał/a:
'Jedyne co mnie zdziwiło: na buty nie stać a na taksówkę jest?
Zupełnie jak Ci co taksówkami do opieki społecznej podjeżdżają, ach ta mentalność![]()
Nie wiem na jakim świecie żyjesz stary, ale taksówka nie kosztuje 200zł.
Chyba nie ma gorszej drogi do skrzywdzenia samego siebie, niż poszukiwanie uczuć na siłę.

Jedno mnie nurtuje. Na nowe buty to nie ma ale żeby taksówką wracać to już kasa się znalazła... No przecież autobusy i tramwaje nie jeżdżą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie