stojącego sie nie kopie hahaha
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

Może nie sromotne ale taki pewnik że raczej nie wstanie, piwko za dobre p🤬lnięcie.
Czołga się po ziemi (bo ma stamtąd przewagę) i czeka co zrobi drugi przeciwnik coś zrobi, totalnie lamerskie zachowanie i bardzo często sędziowie przerywają coś takiego. Nie jest to ani fer ani ciekawe dla widza. Wygrał, wygrał, mam nadzieje że spotka drugiego takiego i obydwoje będą się saneczkowali .
Amatorski komentator, rozumiem że to emocje i WGL. Ale profesjonalista zachował by zimna krew i nie darl p🤬dy jak zaczynamy wieprz
Powinien jeszcze zaj🤬 w durny łeb, temu co tak drze ten głupi ryj.
Dziękuję, wzajemnie.
B2.Kn napisał/a:
Pierwszy post w tym roku, więc wszystkiego dobrego wam
Dziękuję, wzajemnie.
podpis użytkownika
...jeśli rajstopy są rajem dla stóp - to czym są pończochy ?
kanalistakp napisał/a:
Czołga się po ziemi (bo ma stamtąd przewagę) i czeka co zrobi drugi przeciwnik coś zrobi, totalnie lamerskie zachowanie i bardzo często sędziowie przerywają coś takiego. Nie jest to ani fer ani ciekawe dla widza. Wygrał, wygrał, mam nadzieje że spotka drugiego takiego i obydwoje będą się saneczkowali .
Zawsze byle tylko się przyp🤬olić, ja jebie. Wrzucasz 2 typa do klatki i niech robią co chcą k🤬a, jak będę chciał oglądać coś z jasno ustalonymi sztywnymi zasadami do pójdę turniej szachowy obejrzeć.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!