📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To fejk, bylem w stanch rok na zarobkach i co jak co ale z dziecmi maja rozmach w sensie dbaja o nie. Nie szczypia sie z pedofilami tak jak u nas i ogolnie sa w porzadku. Moj bratenk kierowal raz ruchem na duzym skrzyzowaniu ( Kamil 5 lat i nikt mu w tym nie przeszkadzal i nawet nie warzyl sie go stamtad usunac. pozdrawiam marian

Fota z rodzicami to hit 4chana sprzed kilku lat. Łykacie jak ostatnie nowocioty.
Niektórzy powinni mieć robione jakieś testy i dopiero jak je zdadzą, to powinni mieć zgodę na dzieciaka.

Ciuchy ciuchami .... ale ta postać "stickman" na trumnie z boską poświatą nad głową i gnatem w dłoni to delikatnie mówiąc przesada

Przeprowadziłem małe śledztwo i...
1.Michael Bridges (ze screena) - nie ma takiego konta na fb(takiego, którego profilowe by się zgadzało).
2. Kelsey Charming - nie istnieje taki profil na fb.
3. Juana nie chciało mi się szukać.
4.Przerwa pomiędzy linią like/comment a zdjęciem z pistoletem jest zbyt duża - wskazuje to na fotomontaż lub jedynie sklejkę.
5.Na wycinku z "call 911" linia boczna komentarzy nie jest równa z linią boczną "Like" (czytaj - z linią pionową litery L).
Ps.
@edit!
Wyszukiwanie obrazem w google dało efekt:
KLIK!
Proszę bardzo. Dziecko zmarło ponieważ matka była w ciąży i nie zaprzestała zażywania narkotyków.
1.Michael Bridges (ze screena) - nie ma takiego konta na fb(takiego, którego profilowe by się zgadzało).
2. Kelsey Charming - nie istnieje taki profil na fb.
3. Juana nie chciało mi się szukać.
4.Przerwa pomiędzy linią like/comment a zdjęciem z pistoletem jest zbyt duża - wskazuje to na fotomontaż lub jedynie sklejkę.
5.Na wycinku z "call 911" linia boczna komentarzy nie jest równa z linią boczną "Like" (czytaj - z linią pionową litery L).
Ps.

@edit!
Wyszukiwanie obrazem w google dało efekt:
KLIK!
Proszę bardzo. Dziecko zmarło ponieważ matka była w ciąży i nie zaprzestała zażywania narkotyków.
I to jest bardzo dobry przykład dlaczego ludzie powinni posiadać broń

fejk napewno z fejsem bo zadna z tych 3 osob nie istnieje
no chyba ze wszysty akurat zmienili profilowe

Sprawdź jeszcze na naszej klasie, może chodziła do szkoły imienia Katarzyny Waśniewskiej.
w prawdziwość zdjęcia nie wierzę, ale na fejsie można w ustawieniach zaznaczyć żeby konto było niedostępne dla wyszukiwania, nawet jak się ma wspólnych znajomych, więc to że konta nie znaleźliście nie oznacza że nie istnieje
co do filmu "Idiokracja" to polecam, dawno temu oglądałam i stwierdziłam że to głupawa komedia do piwa, w dziś okazuje się, że to smutny obraz czegoś co czeka nas w przyszłości
co do filmu "Idiokracja" to polecam, dawno temu oglądałam i stwierdziłam że to głupawa komedia do piwa, w dziś okazuje się, że to smutny obraz czegoś co czeka nas w przyszłości
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie