Już mnie dosłownie wk🤬ia to nadużywanie słowa "troll" i jego odmian. Ogarnijcie się ludzie.

dobra ironia niestety ktoś nie zaczaił i dziewczyna wyszła na głupią a na filmie byłem prawde mówiąc nie najgoszy ale jak sklejali sceny to chyba nie zauważyli że w kilku scenach widać mikrofon

McSzczery napisał/a:
na moim osiedlu paluszki się wp🤬la, ale końcu co osiedle, to obyczaj.
Marne prowo.
P.S.Gimbus j🤬y.
a PFK powstała w 1998 z tego co wiem wiec jestem pełen podziwu ze jestes ich fanka 8 lat przed ich powstaniem...

Większość tych co się teraz podnieca Magikiem siedziała na nocniku kiedy umarł. Zobaczyli film i mogą poszpanować jacy to z nich fani.
Holineks, Jeśli oglądałbyś w kinie, to nie widziałbyś żadnych mikrofonów, dźwięk byłby lepszy i nie byłoby kwadratów na monitorze.

Na kwejku to było chyba, na mistrzach na bank, pewnie na jakichś joemonsterach również. Trochę smuteczek, bo sadistica zaczyna dopadać to co zniszczyło wszelkie demotywatory, komiksy i inne tego typu strony. Gimbaza rozsyła te same materiały w milion miejsc, żeby zarobić "lajki" czy piwa czy cokolwiek. Później dodaje się to samo tylko z dodatkowym podpisem itp itd. Zaraz zacznie się wrzucanie c🤬jowych filmików własnego autorstwa o tym jak się rzuciło śnieżką w psa, ohoho, to takie sadystyczne... wk🤬ia mnie ta moda na "bycie cool" bo się 8 tematów na głównej ma... lajkowanych przez takie same pawiany jak te które je dodały.

dth napisał/a:
Na kwejku to było chyba, na mistrzach na bank, pewnie na jakichś joemonsterach również. Trochę smuteczek, bo sadistica zaczyna dopadać to co zniszczyło wszelkie demotywatory, komiksy i inne tego typu strony. Gimbaza rozsyła te same materiały w milion miejsc, żeby zarobić "lajki" czy piwa czy cokolwiek. Później dodaje się to samo tylko z dodatkowym podpisem itp itd. Zaraz zacznie się wrzucanie c🤬jowych filmików własnego autorstwa o tym jak się rzuciło śnieżką w psa, ohoho, to takie sadystyczne... wk🤬ia mnie ta moda na "bycie cool" bo się 8 tematów na głównej ma... lajkowanych przez takie same pawiany jak te które je dodały.
ty mi tu nie p🤬l bo sam ss robiłem i paincie edytowałem