👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan napisał/a:
Hahaha, jaki ból dupy
A ten ostatni to już w ogóle czysta żałość. Tyle nienawiści i tak wielkie kompleksy...
Dobra cebulaku ucisz dupę bo tylko się pogrążasz.

XtravaganZa napisał/a:
Jak nie wrócisz świńskim truchtem do kuchni, to tobie się dostanie za pieprzenie głupot!
![]()

Dawaj, czekam

Potwierdzam to jest Sikh , i jakby chciał nosić turban na dupie ...
To nie ma wyjścia tak musi być!
To nie ma wyjścia tak musi być!

masterjunior napisał/a:
Sikh srikh.. Jest ciemny, ma turban = Ciapulec
masterjunior: myśli, że każdy z ciemną skórą jest gorszy, ma konto na sadolu = polaczek

jednym z zadań uniformu jest to, żeby nie mylić swojego z wrogiem
z taką szmatą na łbie nie zdziwiłbym się gdyby dostał kulkę od swoich
z taką szmatą na łbie nie zdziwiłbym się gdyby dostał kulkę od swoich

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie