Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim 2025-05-26, 18:44
Driver19cm napisał/a:

K🤬a nauczcie się raz na zawsze - NA WOJNIE NIE MA ZASAD !
Po żadnej ze stron ! Wojna, to zniszczenia, śmierć, gw🤬ty, grabieże i brak zasad. Przemoc w najczystszej postaci

Oczywiście nie ma zasad dopóki taki koleś nie trafi przed MTK, czasem może trafić przed sąd krajowy, sąd wroga, a czasem jak trafi do ruskich to go wykastrują.
Zgłoś
majeńka 2025-05-26, 20:03 1
darayavahus napisał/a:

Lepsze niż polskie Westerplatte

Przynajmniej bardziej realistyczne od tego czego nas o Westerplatte w szkole uczyli.

elim napisał/a:

Oczywiście nie ma zasad dopóki taki koleś nie trafi przed MTK, czasem może trafić przed sąd krajowy, sąd wroga, a czasem jak trafi do ruskich to go wykastrują.

Ci ostatni wykastrują cię jak cię złapią, niezależnie czy popełnisz zbrodnie wojenne czy nie — ani nawet czy byłeś żołnierzem.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
anubis90 2025-05-26, 20:37 1
JoSeed napisał/a:

Mam nadzieję, że nie przestaną.

Lepiej żeby przestali, bo szkoda sprzętu na takiego przegrańca, jakim jest UPAdlina.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-26, 20:40 2
anubis90 napisał/a:

Lepiej żeby przestali, bo szkoda sprzętu na takiego przegrańca, jakim jest UPAdlina.

Wolę najczarniejszych murzinów, niż zyebaną mateczkę rasiję i jebnietego Włodzia. Więc UA zniesę.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-05-26, 22:18 1
Flodzia, Pokaż cycki,to Ci postawię piwko.
Zgłoś
anubis90 2025-05-27, 2:24 1
JoSeed napisał/a:

Wolę najczarniejszych murzinów, niż zyebaną mateczkę rasiję i jebnietego Włodzia. Więc UA zniesę.

J🤬 Upadlinę.
I tak wojny nie wygrają.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-27, 10:26
anubis90 napisał/a:

J🤬 Upadlinę.
I tak wojny nie wygrają.

A ja myślę inaczej
Dlatego świat jest fajny, jesteśmy różni.
Zgłoś
KoniecZartow 2025-05-27, 23:15
JoSeed napisał/a:

A ja myślę inaczej
Dlatego świat jest fajny, jesteśmy różni.

Jak meksykańskie kartele, jak c🤬te r🤬ający kozy a później europejki. Jak pedofile rżnący dzieci. Ale najważniejsze, że jest fajnie, bo jest różnie. Takie typowe p🤬lenie osoby, która jest dyndającą miękką fają. Nie wszyscy powinni mieć prawo głosu, a jeszcze mniej, prawo wyborcze.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-27, 23:24
KoniecZartow napisał/a:

Jak meksykańskie kartele, jak c🤬te r🤬ający kozy a później europejki. Jak pedofile rżnący dzieci. Ale najważniejsze, że jest fajnie, bo jest różnie. Takie typowe p🤬lenie osoby, która jest dyndającą miękką fają. Nie wszyscy powinni mieć prawo głosu, a jeszcze mniej, prawo wyborcze.

Dla mnie fajny świat to ten bez patusów, o których raczyłeś wspomnieć.
Fajny, bo różnimy sie poglądami i możemy o tym pogadać.
Zgłoś
Babosz 2025-05-28, 13:10
anubis90 napisał/a:

Hahah nie łudź się. UPAdlina już przegrała tą wojnę.
Istnieje jeszcze tylko dlatego, że świat, i ż🤬do-USA jeszcze im pomaga.

Jakim trzeba byc deklem żeby napisać, że zydoUSA pomaga Ukrainie.
Najbardziej ż🤬dowskim panstwem swiata po Izraelu jest Rosja.
Rosja jest tradycyjnie proż🤬dowska, a Ukraina tradycyjnie antyż🤬dowska.
W USA moze 20% miliarderów to Ż🤬dzi. W Rosji bedzie to pewnie z 80%
Zydzi w Rosji kontrolują media, bogactwa mineralne, gospodarkę w stopniu nie notowanym w żadnym kraju poza Izraelem.
Nie jest przypadkiem, że Rosja atakując Kijów oskarża go o... antysemityzm. I ma trochę racji. Rząd na Ukrainie to rząd narodowców i majacych w sobie cos z antysemitów, mimo, że na czele jest Zelenski, ż🤬d z pochodzenia.
Najbardziej ż🤬dowska opcja w USA czyli Trump, po dorwaniu się do wladzy natychmiast wycofuje się z pomocy USA, chowając się za slowem pokój. Ciekawe że nie krzyczy "pokój" gdy chodzi o konfilkt w Izraelu. Tam już chetnie śle kasę i broń.
Zgłoś
mun66 2025-05-30, 4:06 1
JoSeed napisał/a:

Mam nadzieję, że nie przestaną.

Zawwze zastanawia mnie jak trzeba być tępym, zeby popierać rosję w tej wojnie. Polacy byli równie głupi jak Hitler mordował Ż🤬dów. Cieszyli się, choć mieli być następni do likwidacji.
Zgłoś
AUTO6 2025-05-30, 23:43
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem