Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a nauczcie się raz na zawsze - NA WOJNIE NIE MA ZASAD !
Po żadnej ze stron ! Wojna, to zniszczenia, śmierć, gw🤬ty, grabieże i brak zasad. Przemoc w najczystszej postaci
Oczywiście nie ma zasad dopóki taki koleś nie trafi przed MTK, czasem może trafić przed sąd krajowy, sąd wroga, a czasem jak trafi do ruskich to go wykastrują.
Przynajmniej bardziej realistyczne od tego czego nas o Westerplatte w szkole uczyli.Lepsze niż polskie Westerplatte
Ci ostatni wykastrują cię jak cię złapią, niezależnie czy popełnisz zbrodnie wojenne czy nie — ani nawet czy byłeś żołnierzem.Oczywiście nie ma zasad dopóki taki koleś nie trafi przed MTK, czasem może trafić przed sąd krajowy, sąd wroga, a czasem jak trafi do ruskich to go wykastrują.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Mam nadzieję, że nie przestaną.
Lepiej żeby przestali, bo szkoda sprzętu na takiego przegrańca, jakim jest UPAdlina.
Lepiej żeby przestali, bo szkoda sprzętu na takiego przegrańca, jakim jest UPAdlina.
Wolę najczarniejszych murzinów, niż zyebaną mateczkę rasiję i jebnietego Włodzia. Więc UA zniesę.
Wolę najczarniejszych murzinów, niż zyebaną mateczkę rasiję i jebnietego Włodzia. Więc UA zniesę.
J🤬 Upadlinę.
I tak wojny nie wygrają.
J🤬 Upadlinę.
I tak wojny nie wygrają.
A ja myślę inaczej

Dlatego świat jest fajny, jesteśmy różni.
A ja myślę inaczej
Dlatego świat jest fajny, jesteśmy różni.
Jak meksykańskie kartele, jak c🤬te r🤬ający kozy a później europejki. Jak pedofile rżnący dzieci. Ale najważniejsze, że jest fajnie, bo jest różnie. Takie typowe p🤬lenie osoby, która jest dyndającą miękką fają. Nie wszyscy powinni mieć prawo głosu, a jeszcze mniej, prawo wyborcze.
Jak meksykańskie kartele, jak c🤬te r🤬ający kozy a później europejki. Jak pedofile rżnący dzieci. Ale najważniejsze, że jest fajnie, bo jest różnie. Takie typowe p🤬lenie osoby, która jest dyndającą miękką fają. Nie wszyscy powinni mieć prawo głosu, a jeszcze mniej, prawo wyborcze.
Dla mnie fajny świat to ten bez patusów, o których raczyłeś wspomnieć.
Fajny, bo różnimy sie poglądami i możemy o tym pogadać.
Hahah nie łudź się. UPAdlina już przegrała tą wojnę.
Istnieje jeszcze tylko dlatego, że świat, i ż🤬do-USA jeszcze im pomaga.
Jakim trzeba byc deklem żeby napisać, że zydoUSA pomaga Ukrainie.
Najbardziej ż🤬dowskim panstwem swiata po Izraelu jest Rosja.
Rosja jest tradycyjnie proż🤬dowska, a Ukraina tradycyjnie antyż🤬dowska.
W USA moze 20% miliarderów to Ż🤬dzi. W Rosji bedzie to pewnie z 80%
Zydzi w Rosji kontrolują media, bogactwa mineralne, gospodarkę w stopniu nie notowanym w żadnym kraju poza Izraelem.
Nie jest przypadkiem, że Rosja atakując Kijów oskarża go o... antysemityzm. I ma trochę racji. Rząd na Ukrainie to rząd narodowców i majacych w sobie cos z antysemitów, mimo, że na czele jest Zelenski, ż🤬d z pochodzenia.
Najbardziej ż🤬dowska opcja w USA czyli Trump, po dorwaniu się do wladzy natychmiast wycofuje się z pomocy USA, chowając się za slowem pokój. Ciekawe że nie krzyczy "pokój" gdy chodzi o konfilkt w Izraelu. Tam już chetnie śle kasę i broń.
Mam nadzieję, że nie przestaną.
Zawwze zastanawia mnie jak trzeba być tępym, zeby popierać rosję w tej wojnie. Polacy byli równie głupi jak Hitler mordował Ż🤬dów. Cieszyli się, choć mieli być następni do likwidacji.