Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gandzialf 2011-01-14, 0:35 10
@up
Łap chłopaku piwko bo rzeczesz dobrze. Serwer Sadola coraz gorzej sobie radzi z natłokiem jak to mówicie "gimbusów'' a i w Twojej wypowiedzi dużo racji. Więcej pokory !!
Zgłoś
Turbik 2011-01-14, 1:03
'łiski, wóda, dz🤬ki i lasery' ; DDDDDDD
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-14, 4:03
komentator p🤬li po heglowsku :/
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-14, 6:06 2
@up Massivee

Masz racje ja tez nie smieje sie z ludzi ktorym nie wyszlo ale prawda jest taka ze wiekszosci to po prostu nie chcialo szukac pracy albo wogole pracowac woleli isc po zapomoge i na tanie wino i fajki starczy wiec powiedz mi jakim prawem mamy nie smiac sie z ludzi ktorzy sami wybrali sobie taki los ?? Co to k🤬a ma byc strona caritasu ze mamy sie z nich nie smiac czy co ?? To jest sadol tu ludzie smieja sie z kazdego i przy kazdej okazji a wiekszosc gimbusow z sadola skonczy jako porzadnu menel tak wiec czym sie przejmowac ?? Rozumiem ktos mial wypadek, lub inne zdarzenie losowe pozbawilo go zdrowia, majatku albo mozliwosci godnego zapracowania wtedy to jest inna sprawa ale jak widze menela itp to czemum mam sie z niego nie smiac przeciez nikt sie zulem nie rodzi kazdy decyduje o swoim losie wiec ja uwazam ze smiac sie moge z takich ludzi jak ta pani na filmiku
Zgłoś
Kimo36 2011-01-14, 9:47 1
Napisałbym " ,,,,,,,,,, masz tu parę przecinków", ale to juz jest przereklamowane.

podpis użytkownika

Witaj.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-14, 10:33
Już wiadomo, kto śpiewał piosenkę "Kiedym miała lat pietnaście..."
Zgłoś
ariel86 2011-01-14, 11:21
No Bo PoĆiio...
Zgłoś
malarz666 2011-01-14, 17:58
@Massivee

Jeśli nie lubisz śmiać się z ludzi, którym nie wyszło, nie mam pojęcia co Ty robisz na tym portalu. W sadolu właśnie o to chodzi

A filmiki rzeczywiście wk🤬ić potrafią ostro

podpis użytkownika

Mors Malum non est, sola ius aequum generis humani
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-14, 21:40
@Massive Zgadzam się z malarzem, to jest sadistic, jak nie odpowiada ci nabijanie się z innych to unikaj ten portal szerokim łukiem, zresztą takie rozczulanie się jest ostro w stylu gimbusów.
Zgłoś
Massivee 2011-01-14, 23:11
malarz666 napisał/a:

@Massivee

Jeśli nie lubisz śmiać się z ludzi, którym nie wyszło, nie mam pojęcia co Ty robisz na tym portalu. W sadolu właśnie o to chodzi

A filmiki rzeczywiście wk🤬ić potrafią ostro

W Sadolu chodzi o to, a żeby... tralala. (Masz rację).
Ale k🤬a ? Z rodaków ? Śmiać się, na razie ich mało ale życzę, a żebyś nie trafił do ich grona. Bo fakt faktem, chociaż Mam wyższe. Boję się że dzisiejsze rządy mogą sprawić że i Ja i Ty i Każdy, będzie szczapiał winiacza. A gówniarze z bogatych rodzin będą robić filmiki. Przestań głosować na propagandę. Zagłosuj na jakąkolwiek inną partię niż PO czy PIS. I C🤬j.

Turek. napisał/a:

@Massive Zgadzam się z malarzem, to jest sadistic, jak nie odpowiada ci nabijanie się z innych to unikaj ten portal szerokim łukiem, zresztą takie rozczulanie się jest ostro w stylu gimbusów.

Naucz się udzielać samodzielnie, a nie popieraj innych. Gimbusie nazywający innych gimbusami.

Sp🤬alaj.

Naj🤬em Się i C🤬J!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-13, 22:19
Ale debile . Babę dz🤬kami kuszą .
Zgłoś